اموزش هنر اشپزی

شروع موضوع توسط ریحان خاتون ‏2015/7/17 در انجمن هنر

مدیران: boodika
  1. ریحان خاتون

    ریحان خاتون کاربر نیمه حرفه ای

    ارسال‌ها:
    202
    امتیازات:
    +890 / -31
    نام مرکز سمپاد:
    استعدادهای درخشان فرزانگان
    دانشگاه:
    بیرجند
    رشته دانشگاه:
    علوم ازمایشگاهی
    بچه ها تو این تاپیک هر غذایی رو یاد دارین اموزش بدیم تا همه استفاده کنن
    نکاتی رو هم که لازمه تو اشپزی و تفندهایی که لازمه رو هم بگین
    لیست غذاهای اموزش داده شده در پست دوم تاپیک ذکر میشه
    مرسی
     
    • لایک لایک x 2
  2. ریحان خاتون

    ریحان خاتون کاربر نیمه حرفه ای

    ارسال‌ها:
    202
    امتیازات:
    +890 / -31
    نام مرکز سمپاد:
    استعدادهای درخشان فرزانگان
    دانشگاه:
    بیرجند
    رشته دانشگاه:
    علوم ازمایشگاهی
    • لایک لایک x 1
  3. ریحان خاتون

    ریحان خاتون کاربر نیمه حرفه ای

    ارسال‌ها:
    202
    امتیازات:
    +890 / -31
    نام مرکز سمپاد:
    استعدادهای درخشان فرزانگان
    دانشگاه:
    بیرجند
    رشته دانشگاه:
    علوم ازمایشگاهی
    پاسخ : اموزش هنر اشپزی

    اولین روهم خودم می ذارم

    دستور سالاد ماکارانی


    مواد لازم : برای 4 نفره

    ماکارانی شکل دار یک بسته
    سیب زمینی 3 تا نسبتا بزرگ
    خیارشور 10 تا متوسط فک کنم بس باشه (خیار شو خوشمزه اش میکنه میتونید بیشتر بریزی)
    نخود فرنگی 200 تا 300 گرم
    کالباس 2/3 یک کالباس متوسط
    هویچ 2 تا 3 تا نسبتا بزرگ
    تخم مرغ 2 تا
    سس مایونز یک شیشه بزرگ
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    سبزی جات معطر تازه یا خشک
    ابلیمو به میزان لازم
    ماست 2 تا 3 قاشق



    دستور پخت :
    اول سیب زمینی ها و هویچ ها رو پوست میکنیم و باهم میذاریم تا اب پز بشه برای اینکه زودتر اب پز بشه و نمک داخلش خوب بره هویج ها و سیب زمینی هارو به تیکه های کوچیک تقسیم کنین
    نخود فرنگی ها را جداگانه اب پز میکنیم (چون نخود فرنگی دیر تر از بقیه اب پز میشه )
    تخم مرغ ها رو هم جداگانه اب پز میکنیم
    برای اب پز کردن تو اب همه باید نمک بیزیم تا هم تخم مرغ ها نشکنه هم مزه اش خوب تر بشه
    بعد خیارشور ها رو هویچ های اب پز و سیب زمینی های اب پز و کالباس رو نگینی خورد میکنیم
    تخم مرغ ها رو هم خورد میکنیم
    ماکارانی ها رو داخل اب درحال جوش میریزیم بعد از 10 دقیقه که با اب جوشید و ماکارانی ها نرم شد ابکش میکنیم بعد از اب کش کردن روش اب سرد میریزیم تا ماکارانی ها بهم نچسبند و میذاریم ابش کسیده بشه
    سس رو در کاسه ای جداگانه به شرح زیر درست میکنیم
    سس مایونز +ماست +نمک +فلفل +ابلیمو +سبزی معطر (اگر سبزی خشک بود نرمش کنید و بریزی اگر سبزی تازه داشتین خوب ریزش کنین و بریزین)
    خوب همه مواد زیر شده (هویچ. سیب زمینی. تخم مرغ. کالباس .خیارشور )و نخود فرنگی رو باهم مخلوط میکنیم و ماکارانی ها را به دو دفعه به موادمان اضافه میکنم سر اخر هم سس رو میریزیم
    روش رو با سس مایونز و هویچ اب پز و خیار شور و نخود فرنگی میتونید تزیین کنید
    اگر یک ساعت تو بخچال گذاشته بشه خوشمزه تره

    چن نمونه تزیین سالاد ماکارانی
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]




     
    • لایک لایک x 1
  4. big_bang

    big_bang کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    1,104
    امتیازات:
    +5,580 / -72
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگـا(') امیــ(')
    شهر:
    نجف آباد
    دانشگاه:
    اصفهان
    رشته دانشگاه:
    اقتصاد
    پاسخ : اموزش هنر اشپزی

    میتونید از پاپیون استفاده کنید دوستان :د
     
مدیران: boodika