• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک

سلام به نظرتون درسته رشته رو فدای دانشگاه کنیم یا بر عکس دانشگاه رو فدای رشته کنیم مثلا اگه رتبم به یه رشته پرت دانشگاه های تهران (بیشتر منظورم شریف بود)رسید اونو به رشته بهتر با دانشگاه پایینتر ترجیح بدم؟

FAQ

:D :D

منم دقیقا سوال بالایی رو دارم
شریف به هر قیمیتی؟؟؟؟

اصل اول اینکه دنبال علاقه تون برید، علاقه تون رو بشناسین تو این مدت (اگه تاحالا نشناختین)، برید بگردین، رشته های مختلف رو نگاه کنین تو نت، گرایش هاشون رو نگاه کنین، از دانشجو و فارغ التحصیل های اون رشته ها بپرسین.
بعد ک همه اینکارا رو کردین، بشینین سبک سنگین کنین، بودن تو ی دانشگاه خوب، خوبه! فرصت رشد و تفکر به شما میده، ولی نه به هرقیمتی، نه به قیمت اینکه هرکسی رو دیدین ک تو دانشگاه داره رشته مورد علاقه شما رو میخونه ی آه عمیق از ته دلتون بکشین.
و لطف کنین اینقدر به فکر کلاس رشته و حرف مردم نباشین.

×و دلتون به کارنامه سبز ویا تغییر رشته خوش نکنین لطفا :د

به نقل از Farz :
×و دلتون به کارنامه سبز ویا تغییر رشته خوش نکنین لطفا :د

ای که گفتی یعنی چه؟ یعنی نمیشه بعدن تغییر رشته داد ؟.

به نقل از Ali.N :
دوستان من صحیح کردم کنکورمو و تخمین زدم با کانون و براون اساس رشته و دانشگاهم رو هم انتخاب کردم....فقط میترسم رتبم از اون تخمین کانون خیلی بیشتر(بدتر) بشه....ینی امکانش هست؟؟؟؟؟؟...حتی اگه دو برابر اون رتبه رو هم بیارم با توجه به رتبه های پارسال میتونم قبول شم....این ترسه اذیتم میکنه....
چه جوری بر اساس درصدای کنکورتون متوجه شدین چه رشته ای می خواین برین؟

به نقل از gorshasp :
ای که گفتی یعنی چه؟ یعنی نمیشه بعدن تغییر رشته داد ؟.

چرا میشه تغییررشته داد، ولی تغییررشته دادن تو دانشگاه مثل دبیرستان نیست:) کلی دردسر داره، اصلا شاید قبول نکنن ک تغییر رشته بدین تو دانشگاه تون، بعد کلی شرایط و اینا داره ک معدل تون از ی حدی پایین تر نیاد(تو دانشگاه کار آسونی نیست) و جدا از اون نمره ی سری درساتون باید بیشتر باشه، موافقت دانشکده مبدا و مقصد و کلی دردسر دیگه...

شما از روی درصد های کنکورتون چجوری متوجه شدید که مثلا به برق،عمران،مکاینیک و یا غیره علاقه دارید؟ :دی

ما اینجا پست می ذاریم و حرف می زنیم که به کسایی که میخوان انتخاب رشته کنن کمک کنیم،شما اگه کمکی نمی خوای نه نیازی نیس توضیح بدین! مثه اینکه شما از قبل فکرا و تحقیقاتتونو کردین و انتخابتونو کردین.پس دیگه کمکی از ما برنمیاد.اینکه هم پرسیدین قبول میشین یا نه مسلما کسی نمی دونه و حدس زدنشم بی معنیه! صبر کنین نتایج میاد دیگه. نمیخواد نگران این باشین که رتبه میارین یا نه چون دیگه کنکور گذشته.تو این فرصت درباره ی بقیه رشته ها هم تحقیق کنید شاید نظرتون عوض شد.

• لایک
امتیازات: farz

به نقل از Ali.N :
من از اول سال دو انتخاب واسه خودم داشتم....درصدامو حساب کردم تو تخمین کانون وارد کردم بعد دیدم از اون دوتایکیش که نمیشه اما اون یکی دیگه رو میتونم با این رتبه تقریبی برم....الان میترسم موقع اعلام نتایج اتفاق عجیب و غریبی بیفته و همونم نشم....
خب بنظر من چندان به این تخمین رتبه ها اهمیتی نـده؛ از این نظر که نگران هم بشی براش!! چون بهرحال اون بانک اطلاعاتی، برا همون سال های پیشین بوده و امسال ممکنه چیزهایی تغییر کرده باشه قطعا. و کلا نگرانی الان فایده ای هم نـداره؛ باید بتونی با همون نتایجی که بدست میاری بهترین انتخاب ها رو کنی.
_ _ _

+ و خوبه که لیستی حدودی و ترکیبی از رشته / دانشگاه / شهر های مدنظر آماده کنه آدم .. یعنی مثلا ببینه تا کدوم دانشگاه و شهر حاضره برا اولویت اول رشته اش بره، و از کجا به بعد دگ میخواد منتقل شه به اولویت دوم رشته ش برای دانشگاه و شهر بهتر؟! هرکدوم از این آیتم ها چه وزنی دارن برای انتخاب هاش؟!

تا وقتی رتبه ها اعلام شد، با ابزارهای مختلف اونارو ترتیب بندی کنه برای انتخاب رشته. ;)

Back
بالا