پاسخ : سمپادیهای نیشابور خب باید فردا 10 صبح بری دیگه بابا! پراسر:اون سایته نیس که اسم سایتش دقیقا همون سرکوچس!بعد اینا قرار بود همایش بذارن چی شد؟!
پاسخ : سمپادیهای نیشابور شما میرین این سایته؟ نریم هکمون کنن؟!؟!؟!؟!؟ فردا بریم سایته شاید یه چیزی از این همایش گفته باشن. ولی میدونم که سرکاریم.
پاسخ : سمپادیهای نیشابور بچه ها کسی رفت؟!من که خواب موندم ساعت ده! یازده رفتم قضیه فروش کتاب های کمک درسی و اینا با تخفیف بود!؟ مگه مهندسی عمران خانوما رو هم میگیرن؟!جسارتا چه دانشگاهی؟!
پاسخ : سمپادیهای نیشابور فروشگاه آنلاین کتاب؟!؟!؟!؟پوف من که گفتم سرکاریم. من مثه این چی بگم، پاشدم راس ساعت ده رفتم تو سایت، بعد به این حالت رفتم بیرون. کلا بیرون از خونه.
پاسخ : سمپادیهای نیشابور ظرفیت پذیرش برا خانوما کمتره، ولی اینطوری نیست که نگیرن کلن. فقط بعضی رشته ها اونم تو بعضی دانشگاها این طوریه که تو میگی!
پاسخ : سمپادیهای نیشابور تبریک به همه بچه ها خوشبحالتون ما نیز علوم تربیتی شهید بهشتی مشهد قبول شدیم!! رتبم خوب شده ها فک نکنین از همه جا موندم رفتم اونجا
پاسخ : سمپادیهای نیشابور اولا مبارکه. <:-P دوما ینی چی از همه جا موندم رفتم اونجا؟؟ علوم تربیتی خیلی رشته ی خوبیه. تازه دیگه از همون اولم که حقوق میگیرین. خدایی اگه میرفتی مهندسی به این زودیا استخدام و حقوق دار میشدی؟نه میشدی؟
پاسخ : سمپادیهای نیشابور راس میگی پست قبلیتو بد خوندم. اشتباه پیش میاد زدن نداره . B-) امیدوارم بقیه اونطوری فک نکنن.
پاسخ : سمپادیهای نیشابور آره والا فقط کلا خوابت میبره. ما کلا یه کاری میکردیم جیم بشیم. قید زیست 1 بزنین.