• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

غذاهای محلی و سنتی

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,059
امتیاز
16,981
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از əlireza :
کباب ( به تُرکی: kabab ،کاباب) غذایی هست که بیشتر در میان مردمان تُرک رواج داره و انواع مختلفی داره مثل تاوا کبابی،تاس کباب ،آجی کباب و... که نوع کوبیده بناب آن شهرت بیشتری داره. :D

و من الله توفیق. :-"

در میان مردمان لُر هم رواج بسیار بسیار داره :D

"تاوا"یی که میگی همون کباب "تابه " یا کباب دیگی نیست ؟

به نقل از حمیـده :
صرفا خوندم خودم تو نت. :D

بابا بابا :D یعنی همون کوبیده معمولی ؟ من فکر کردم گوشت رو ساطوری می کنن عین سلطانی :D

به نقل از ::باران:: :
دستشون درد نکنه همه چی توش میریزن :)) اسپری گوشت طبیعی و سالم :))

تجربیات رو به اشتراک بذار خب :D
 

Forough

::باران::
ارسال‌ها
545
امتیاز
2,261
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
ارومیه/ تبریز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از شوکوهــ :
تجربیات رو به اشتراک بذار خب :D
گوشت کله گاو، دمبه به مقدار فراوان ، سنگدان ، ...
در مواقع خیلی افتضاح چیزهای دیگر :))
× البته این رو هم بگم این موضوع همه کبابی ها صدق نمیکنه ولی اکثریت چربی غیر طبیعی داره که معلوم میکنه خوب نیس با این حال اکثریت عاشقشن :|
 
ارسال‌ها
2,289
امتیاز
62,973
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از ::باران:: :
گوشت کله گاو، دمبه به مقدار فراوان ، سنگدان ، ...
در مواقع خیلی افتضاح چیزهای دیگر :))
× البته این رو هم بگم این موضوع همه کبابی ها صدق نمیکنه ولی اکثریت چربی غیر طبیعی داره که معلوم میکنه خوب نیس با این حال اکثریت عاشقشن :|
اونی که به شما کباب قالب کرده، لزوما شاید کباب بناب نداده خب. :| این دلیل بر اینه که بگی بده؟ اگه بده چرا هر جای کشور میری حداقل یه جا کباب بناب هست و کلی طرفدار داره؟

به نقل از شوکوهــ :
بابا بابا :D یعنی همون کوبیده معمولی ؟ من فکر کردم گوشت رو ساطوری می کنن عین سلطانی :D
چرا. ساطوری می‌کنن. ;;)
 

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,919
امتیاز
8,633
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

در کباب کوبیده بناب گوشت رو چرخ نمیکنند و به معنای واقعیِ کلمه گوشت کوبیده میشه ( döymə ət ) .گوشت رو به همراه پیاز و ادویه رو یک کنده بزرگ با ساتور میکبوند.


به نقل از ::باران:: :
توضیح بیشتر؟ :-"

آجی کباب همون کباب کوبیده خودمون هست که گوشتش فلفل تازه چرخ شده هم داره.


به نقل از شوکوهــ :
در میان مردمان لُر هم رواج بسیار بسیار داره :D

"تاوا"یی که میگی همون کباب "تابه " یا کباب دیگی نیست ؟

بله کباب در میان مردُم لر هم بسیار رواج داره و نوع "بختیاری" اون مُعَرِّف حضور همه هست. :D

"تاوا" همون "تابه" هست که در زبان فارسی استعمال میشه. شاید همون باشه. :-"
 

Forough

::باران::
ارسال‌ها
545
امتیاز
2,261
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
ارومیه/ تبریز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از حمیـده :
اونی که به شما کباب قالب کرده، لزوما شاید کباب بناب نداده خب. :| این دلیل بر اینه که بگی بده؟ اگه بده چرا هر جای کشور میری حداقل یه جا کباب بناب هست و کلی طرفدار داره؟
نه اتفاقا تو همین شهرتون چن بار خوردم و بد بوده حتی جاهای معروف ;;)
 

sadlove

لنگر انداخته
ارسال‌ها
3,382
امتیاز
31,812
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

کلم پلو شیرازی

مواد لازم (برای چهار نفر) :
گوشت چرخ کرده (حدود 300 گرم)
پیاز رنده شده
اب لیمو (نصف لیوان)
برنج (دیگه ب مقدار لازم ما مثلن 3 تا لیوان میذاریم )
سبزی کلم پلو (ریحون ترخون جعفری تره شوید)
کلم سر یا کلم برگ
(کلم سر دو تا سر متوسط حدودن اگه کلماش بزرگ بود یه دونه کافیه . کلم سر هم اگه برداشتین ربع کیلو بسه )
نمک فلفل زردچوبه


اول قلقلیا رو باید درست کنین :D
گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنین خوب . بعد قلقلیای کوچولو 1.5 سانتی درست کنین ;;)
بعد تو ماهیتابه روغن بریرین بذارین داغ شه بعد قلقلیا رو سرخ کنین توش :D

این تا اینجا :D

از اونور سبزی کلم پلو رو خورد کنین .
اگه کلم سر انتخاب کردین خلال خلالی خورد کنین (خلالاش خیلی درشت نباشنااا ! )
من شخصن کلم برگ بیشتر دوست دارم با کلم پلو :-"

کلما رو تو یه ماهیتابه دیگه بذارین سرخ شه با شعله ملایم . خوب ک پخته شد سبزیا رو بهش اضافه کنین یکم تفت بدین (زیاد تفت ندین تلخ میشه :D ) . بعد قلقلیا رو اضافه کنین بهش . ابلیموعه رو هم اضافه کنین مخلوط کنین سر بذارین روش با شعله ملایم یکم بذارین جا بیفته ابلیمو ب خوردش بره :D

برنج هم ک پختنش مشخصه ریس ک کردین برنجو مثل بقیه دمپختا یه لایه برنج یه لایه از مواد قلقلی اینا بریزین تو قابلمه بذارین دم بیاد :D

بعد هم ک دم اومد مخلوط کنین و با سالاد شیرازی نوش جان کنین x: ;;)

هوس کردم :D
 

sh.kh1377

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
732
امتیاز
2,445
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نقره ی زیست دوره هجده و طلای دوره نوزده
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

اردبیلی هه یه خورش دارن اسمش "پیچاق قیمه" س
حتما یه بار امتحانش کنید موجود خیلی خوشمزه ایه :-"
 

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,059
امتیاز
16,981
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از شقایق خ. :
اردبیلی هه یه خورش دارن اسمش "پیچاق قیمه" س
حتما یه بار امتحانش کنید موجود خیلی خوشمزه ایه :-"
توش چیا داره ؟
 

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,858
امتیاز
8,753
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از شقایق خ. :
اردبیلی هه یه خورش دارن اسمش "پیچاق قیمه" س
حتما یه بار امتحانش کنید موجود خیلی خوشمزه ایه :-"
ترجيحن ورژني كه دانشگاه ارائه ميده رُ هرگز امتان نكنيد :-"

من دو بار سر جمع خوردم و هر دو بار پشيمون شدم :/ البته ورژن دانشگاهشو :D
توش تخم مرغ آب پز داشت انگار :| پياز سرخ كرده زياد داشت كلن من خوشم نيومد :/
 

sh.kh1377

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
732
امتیاز
2,445
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نقره ی زیست دوره هجده و طلای دوره نوزده
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از شوکوهــ :
توش چیا داره ؟
پياز گوشت رب خلال بادوم تهش هك روش تخم مرغ ميزنن اب پز نه ها روش ميزنن ميمونه قاطي نبايد كني
با برنج ميخورن
واقعا خوشمزه س اگه ادم درستي بپزه :-"
 

sadlove

لنگر انداخته
ارسال‌ها
3,382
امتیاز
31,812
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

یزد یه ابگوشت دارن توش سیب زمینی و کوفته میریزن اسمش چیه ؟
خ خوشمزست :-" :D
 

milad.a

milad.a
ارسال‌ها
241
امتیاز
987
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از ::باران:: :
نه اتفاقا تو همین شهرتون چن بار خوردم و بد بوده حتی جاهای معروف ;;)

اون وخ مشکل از کباب نیس مشکل اینه که شما کلن با کباب میانه نداری
بهترین جایی که من میرم کباب می خورم تو بناب :
کبابی رهگذر : خیابان امام(تبریز) جنب بانک مسکن
کبابیای میدان بسیج هم خوبن
+ کبابی امیرکبیر تو بلوار امام نزدیکای میدان بسیج
 

ستاره

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
158
امتیاز
761
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
فیزیک
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

مردم خراسان یه غذایی دارن به اسم گندم پلو.
خراسانی های محترم طرز تهیه شو بگن لطفا. :D
 
بالا