خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: کودک رباتیک  (دفعات بازدید: 140 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
رؤیا کریمی
کاربر حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
وضعیت: دانش آموز
تعداد ارسال: 469

ديدن مشخصاتدبیرستان فرزانگان یزد
« : 21 مرداد 1388,ساعت 21:17:49 »

متخصصان روباتیک ژاپنی،کودک روباتیکی را ابداع کرده و به نمایش گذاشته اند،که حرکات بدن وی مشابه حرکات بدن کودکان بوده و قدرت یادگیری و برقراری ارتباط با انسان را دارد.متخصصان دانشگاه اوزاکا اعلام کردند این روبات که به اختصارCB2 نامیده می شود،به تدریج می تواند تواناهایی های اجتماعی خود را افزایش داده،با انسان از طریق مشاهده و درک حرکات صورت ارتباط برقرار کرده،و ارتباط مادر و فرزندی را شبیه سازی کند،سر بدون مو،صورتی کودکانه،حرکات متوالی تنفس مانند و چشمان سیاه از خصوصیاتCB2 است.این روبات 130 سانتیمتری به گونه ای طراحی شده است که مانند کودک انسان توانایی آموخةن داشته باشد.
خارج شده است

به دنبال واژه ای میگردم! تا قلمم راسیراب کنم واین آخرین شاید هم آغازی برای فرداییست که هنوز در راه نیست و کاغذهای مچاله شده ی زباله دان گواه به این راز دارند و این آیینه خسته تر از همیشه زیر غباری از دور تنها تصویر مرا بدون هیچ واژه ای به سکوت فریاد می زند امروز غبارت را به باد می دهند
Mahsa*
تنها
مدیر بازنشسته
خاک انجمن خورده
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1198

ديدن مشخصات آدرس ايميلفرزانگان امین اصفهان
« پاسخ #1 : 21 مرداد 1388,ساعت 21:25:10 »

رویا جان لطفا منبعشو هم بذار.
اگر هم عکس پیدا کردی ازش بذار لطفا.
ممنون.
خارج شده است

تنها ماندم...همیشه تنهای تنها...
رؤیا کریمی
کاربر حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 469

ديدن مشخصاتدبیرستان فرزانگان یزد
« پاسخ #2 : 21 مرداد 1388,ساعت 22:50:50 »

اوه،معذرت
منبعش:مجله آفتابگردون تله تکست
من که گفتم با موبایل نمیتونم عکس بگذارم شرمنده
خارج شده است

به دنبال واژه ای میگردم! تا قلمم راسیراب کنم واین آخرین شاید هم آغازی برای فرداییست که هنوز در راه نیست و کاغذهای مچاله شده ی زباله دان گواه به این راز دارند و این آیینه خسته تر از همیشه زیر غباری از دور تنها تصویر مرا بدون هیچ واژه ای به سکوت فریاد می زند امروز غبارت را به باد می دهند
fafa*****
کاربر حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

وضعیت: دانش آموخته
تعداد ارسال: 493

يه روز مي سازمش!!! دور نيست...سمج...!!!!!!!

ديدن مشخصاتفرزانگان....TEHRAN CITY!!!!!!!!!!!
« پاسخ #3 : 22 مرداد 1388,ساعت 02:44:33 »

چه جالب من عاشق اين چيزام....انقدر دوست دارم 1دونه از اون رباتاي انسان نماي متوسط بسازم....اصلا وقتي مي خوان برن طرف دروازه شوت كنن آدم دوست داره بقلشون كنه خيلي با حال راه ميرن...ديگه چه برسه به اين كه شبيه انسان واقعي باشن...
خارج شده است

وقتی که دیگر نبود... من به بودنش نیازمند شدم..... وقتی که دیگر رفت... من به انتظار امدنش نشستم..... وقتی که دیگر نمیتوانست مرا دوست بدارد... من او را دوست داشتم..... وقتی که او تمام کرد.. من شروع کردم..... وقتی او تمام شد...من اغاز شدم.... و چه سخت است تنها متولد شدن.... مثل تنها زندگی کردن است . مثل تنها مردن!
سالاری
دبیران
کاربر فوق فعال
*

آنلاین آنلاین

وضعیت: معلم یا مسئول
تعداد ارسال: 195

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #4 : 11 دي 1388,ساعت 16:50:54 »

ربات‌های نوازنده

ربات نوازنده فلوت كه سال گذشته از سوی دانشگاه Weseda در ژاپن رونمایی شد، با ربات نوازنده دیگری كه ساكسیفون می‌نوازد، قطعه‌ای از یك موسیقی كلاسیك را خواهند نواخت. هدف محققان از انجام این پروژه، طراحی رباتی است كه بتواند به اشاره‌های دیداری و شنیداری عكس‌العمل نشان دهد.

پژوهشگران ژاپنی می‌خواهند رباتی بسازند تا قادر به نواختن سازهای مختلف باشد و بتواند با نوازنده‌های اركستر در یك كنسرت همراهی كند.

ربات فلوت‌زن، اواسط سال 2008 پس از این كه پروفسور تاكانیشی سال‌ها وقت برای تكمیل آن صرف كرد، پرده‌برداری شد.

برای ساخت ربات ساكسیفون‌نواز، زمان كمتری صرف شده، اما از نظر ظاهری نسبت به ربات فلوت‌زن شباهت كمتری به نوع نواختن انسان دارد.

پروفسور تاكانیشی معتقد است كه ارتقای ربات ساكسیفون‌نواز، ساده‌تر و راحت‌تر است، چرا كه تولید صدا و آهنگ در این ساز بادی به مراتب آسان‌تر از صداسازی به وسیله فلوت است.

ربات فلوت‌زن ریه و سیلندرهای آكریلیك به جای شش دارد و دارای مكانیسم ویبراتو (لرزش)‌، دهان مصنوعی، گونه و زبان است كه از یك پلاستیك قابل ارتجاع بر اثر حرارت به نام septon ساخته شده است. بازوها و دست‌های این ربات متحرك بوده و انگشتانش باز و بسته می‌شود.

ساخت رباتی كه بتواند ملودی‌های مختلف را بنوازد، كاری شگفت‌آور است و روند كندی دارد، چرا كه باید همه چیز را به ربات آموخت.

پژوهشگران ابتدا با بهره‌گیری از تجارب موسیقیدان‌ها، آهنگ‌های فلوت را به صورت نت درآوردند،سپس به كمك رایانه ربات آنها را تبدیل به فرمول‌های ریاضی كردند.

زمانی كه محققان موفق شدند صداهایی را توسط ربات ایجاد كنند، براساس این صداها پارامترهای كنترلی لب‌ها، زبان، شش و انگشتان ربات را تنظیم كردند.

این ربات به وسیله دوربین‌های CCD به كار رفته در چشمش، حركات ربات دیگر را می‌بیند و بازخورد شنیداری را به وسیله میكروفون‌های استریو دریافت می‌كند.

ربات فلوت‌زن قادر است كه فایل‌های ذخیره شده روی رایانه‌اش را كه حاوی نت‌های موسیقی و اطلاعات صوتی است، به پارامترهای كنترلی اعضایش ترجمه و آهنگ را دوباره‌سازی كند.

در یك آزمایش، رباتی فلوت‌زن به طرز موفقیت‌آمیزی به اشاره‌های دیداری و شنیداری یك نوازنده ساكسیفون عكس‌العمل نشان داد.

هدف نهایی محققان ژاپنی از این طرح، ایجاد یك گروه اركستر كاملا رباتیك است.

www.herfe-rszy.blogfa.com
خارج شده است
MellicA
ملکه کوچولو
کاربر فوق حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 520

بیش از اینکه نفس بکشم می خندم!

draco_vanessa
ديدن مشخصات WWW آدرس ايميلفرزانگان امین
« پاسخ #5 : 14 دي 1388,ساعت 14:05:48 »

از نظر احساسی هم مثل بچه ی انسانه؟! ولی من نمی تونم درک کنم! اگرم باشه باید بعد از مدتی بروز احساساتش کلیشه ای بشه!
خارج شده است

وبلاگم به روز شد:
http://thequeen.blogfa.com
Lorca
Lily
کارشناس
کاربر فوق حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 800

Figures

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 14 دي 1388,ساعت 14:16:35 »

توانایی آموختن؟!
این یکی رو چطوری ممکن کردن؟ منظور ذخیره اطلاعاتشه؟
خارج شده است

سیل سیال سبز نگاهت پشت عینک سیاه خاکستری شده بود
نفوذ و سنگینی نگاهت اما همچنان ویرانه کنان همه بنیان وجودمان را کاوید
ما به این چشمان عظیم ، معتاد که نه؛ اما دلتنگ خواهیم شد
که یک بار دیگر کاش کلاسی بود و ریاضی بود و شما…
که کاش باز ریاضی شویم نه که ریاضی بخوانیم…
MellicA
ملکه کوچولو
کاربر فوق حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

draco_vanessa
« پاسخ #7 : 14 دي 1388,ساعت 14:20:26 »

توانایی آموختن؟!
این یکی رو چطوری ممکن کردن؟ منظور ذخیره اطلاعاتشه؟
ممکنه اطلاعات رو ذخیره کنه بعد بر اساس اونا (با تحلیل کردنشون)  بتونه یه کارایی بکنه!
خارج شده است

وبلاگم به روز شد:
Omi:D
مدیر بازنشسته
کاربر فوق حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 747

ديدن مشخصاتشهید اژه ای
« پاسخ #8 : 14 دي 1388,ساعت 14:51:06 »

یادگیری عظیم ترین شاخه هوش مصنوعی که هر روز دارن بش نزدیک می شن..الان پروژه هایی بر اساس یادگیری وجود داره که می شه به پروژه های خفنی که دارن انجام میدن اشاره کرد و کار اصلی اینه که شما هزازتا تعریف نکنی ... کسی دوست داشت تخصصی هم میشه ...
خارج شده است
MellicA
ملکه کوچولو
کاربر فوق حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

draco_vanessa
« پاسخ #9 : 14 دي 1388,ساعت 14:52:28 »

یادگیری عظیم ترین شاخه هوش مصنوعی که هر روز دارن بش نزدیک می شن..الان پروژه هایی بر اساس یادگیری وجود داره که می شه به پروژه های خفنی که دارن انجام میدن اشاره کرد و کار اصلی اینه که شما هزازتا تعریف نکنی ... کسی دوست داشت تخصصی هم میشه ...
ای ول!
خارج شده است

وبلاگم به روز شد:
aghasina
مدیر انجمن
کاربر فوق حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 775

تنهام .. تنها تر از هر کی بگی .. بی تو من تنهام ..

msinabrojerdi
ديدن مشخصات آدرس ايميلشهید قدوسی
« پاسخ #10 : 14 دي 1388,ساعت 15:58:49 »

بد نیست شاخه های هوش مصنوعی هم تو این فروم یاد داده بشه . منطق فازی و شبکه های عصبی و ژنتیک و اینا

خیلی میتونه توی کارا موثر باشه 
خارج شده است

سمپادی با غیرت ! حمایت !حمایت![/center[

نباید در نگاه اول عاشق شد ....
اما معتقدم برای بار دوم نیز باید نگاه کرد...
Omi:D
مدیر بازنشسته
کاربر فوق حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 747

ديدن مشخصاتشهید اژه ای
« پاسخ #11 : 18 دي 1388,ساعت 15:51:25 »

تو انجمن های دیگه هست لبخند
خارج شده است
\hvhojksh phvhrhdk
شایستنایت
کاربر حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 372

خایتن دوشتن مارگان برای هارای پواتغار

ادیب+بزر
ديدن مشخصات WWW آدرس ايميلعلامه حلی 1 تهران (راهنمایی)
« پاسخ #12 : 21 دي 1388,ساعت 21:34:55 »

جدی جدی  بچه ی واقعی داره منسوخ میشه
خارج شده است

مانفی
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

Clicky Web Analytics