خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
صفحه: 1 [2]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: مقدمات برنامه نویسی با ++C  (دفعات بازدید: 1149 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
eAJ
کاربر نیمه حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

وضعیت: محصل
تعداد ارسال: 244

ديدن مشخصات WWWAllame helli-Tehran
« پاسخ #20 : 27 مرداد 1388,ساعت 15:19:10 »

جناب eAJ برنامه نویسی شی گرا که میفرمائید به درد نمیخوره کلی هم کاربرد داره!اگه بخواین دفعه بعد که بیام سایت کاملا یک لیست همین جا میزنم!
هرچند که از ابعادی میتونه حق با شما باشه و شی گرایی به درد بعضی جاها نخوره ولی همین شی گرایی شدن ++C  خودش خیلی به پیشرفت و گسترش حوزه برنامه های c کمک کرد

بله کاربردهای برنامه نویسی شیء گرا ، Bug های بسیار است !

من 50 ساعت کلاس Core.net رفتم که همش برنامه نویسی شیء گرا بود تقریباً و به صراحت می گم فقط تنبل بازیه ! به هیچ درد نمی خوره  ! حال شما برو شیء گرا بنویس، یکی باید دنبالت باشه Bug هاتو جمع کنه، من نمی دونم شما فکر می کنید فرق linux با Windows چیه که Linux ،باگ هاش اینقدر کمه ؟

فرقشون در شیء گرایی هست دوست عزیز ! شی گرایی  !! ! ! ! ! ! !  !
خارج شده است

امضا
فراز
مدیر انجمن
کاربر فوق حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

وضعیت: دانش آموز
تعداد ارسال: 561

ديدن مشخصات
« پاسخ #21 : 27 مرداد 1388,ساعت 17:17:01 »

به نظر من هم داری چرت و پرت میگی ! (البته ببخشید ها !)
اینا رو نصرتی گفته ؟! پوزخند
خارج شده است

می نوش که عمر جاودانی اینست
خود حاصلت از دور جوانی اینست

هنگام گل و باده و یاران سرمست
خوش باش دمی که زندگانی اینست
ندا مکرم
مدیر کل
خاک انجمن خورده
*

آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1678

ديدن مشخصات آدرس ايميلدبیرستان فرزانگان 1 تهران
« پاسخ #22 : 27 مرداد 1388,ساعت 17:56:46 »

بله کاربردهای برنامه نویسی شیء گرا ، Bug های بسیار است !

من 50 ساعت کلاس Core.net رفتم که همش برنامه نویسی شیء گرا بود تقریباً و به صراحت می گم فقط تنبل بازیه ! به هیچ درد نمی خوره  ! حال شما برو شیء گرا بنویس، یکی باید دنبالت باشه Bug هاتو جمع کنه، من نمی دونم شما فکر می کنید فرق linux با Windows چیه که Linux ،باگ هاش اینقدر کمه ؟

فرقشون در شیء گرایی هست دوست عزیز ! شی گرایی  !! ! ! ! ! ! !  !
آخه برنامه ت وقتی که گنده تر بشه، دیگه اگه بخوای بدون شی گرایی بنویسی، واقعا سخت میشه و شاید اصلا نتونی بنویسی! درسته که اینم از همون جا شروع شده، ولی دیگه باید خیلی چیز باشی که بشینی همش رو از اول بنویسی!
تو الان یه برنامه بنویس که شی گرایی باشه، همون رو بدون استفاده از شی گرایی هم بنویس، ببینم چند تا bugهات بیشتر میشه! پوزخند

اینا رو نصرتی گفته ؟! پوزخند
نه بابا، ایشون از این چیزا نمی گن!
خارج شده است

"وقتي كسي رويايي در دل دارد، بايد بي معطلي قبل از آن كه زندگي آن را براي هميشه با خود ببرد، به آن تحقق دهد..."
مكسنس فرمين - عسل
فاطمه زهرا قرائی منش
faTZ
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
*

آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1039

fzgharaee
ديدن مشخصات WWW آدرس ايميلپیش دانشگاهی فرزانگان تهران
« پاسخ #23 : 28 مرداد 1388,ساعت 00:38:23 »

آخه برنامه ت وقتی که گنده تر بشه، دیگه اگه بخوای بدون شی گرایی بنویسی، واقعا سخت میشه و شاید اصلا نتونی بنویسی! درسته که اینم از همون جا شروع شده، ولی دیگه باید خیلی چیز باشی که بشینی همش رو از اول بنویسی!
تو الان یه برنامه بنویس که شی گرایی باشه، همون رو بدون استفاده از شی گرایی هم بنویس، ببینم چند تا bugهات بیشتر میشه! پوزخند
نه بابا، ایشون از این چیزا نمی گن!
دقیقا!بعدشم با شی گرایی حداقل برنامه ات یه نظم نسبی ای نسبت به بدون اون پیدا میکنه!
خارج شده است

سمپاد....میمیرد آرام...
گام آخر..شروع راهی دیگر..سرودن ها از آغاز،از راز ،شور پرواز
تا آن روزی...که خیزد فریاد از ما ورسد آوازی نو ..روزی نو شوقی بی پایان
......با هم...میمانیم..................
eAJ
کاربر نیمه حرفه ای
*

آفلاین آفلاین

وضعیت: محصل
تعداد ارسال: 244

ديدن مشخصات WWWAllame helli-Tehran
« پاسخ #24 : 02 شهريور 1388,ساعت 20:11:30 »

ببخشید LINUX پروژه ی کوچیکیه ؟ بله ! انگار شما پروژه های بزرگتری کار می کنید  !

این همه سایت هستن که کامل C نوشته شدن، پروژه های کوچیکی هستند ؟ تاحالا هم فکر نکنم هک شده باشند مثل سایت یکی از این خبرگزاری ها...الجزایر بود فکر کنم !

من واستون مثال زدم ! چرا جنبه ندارین ؟

نخیر، آخه نصرتی کیه بابا  !

خارج شده است

امضا
Hamilton
کاربر فوق فعال
*

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 160

ديدن مشخصات آدرس ايميلشهید بهشتی
« پاسخ #25 : 06 شهريور 1388,ساعت 08:24:20 »

"ببخشید LINUX پروژه ی کوچیکیه ؟ بله ! انگار شما پروژه های بزرگتری کار می کنید  !"

دوست عزیز پس مثل این که سخت در اشتباهی چون همون لینوکس هم هسته اش فقط بر پایه c هست. بقیه موارد همچون محیط ها و ابزار ها همگی اکثرا با C++ و رابط qt ساخته میشن.

حالا ببینم به نظر شماVisual studio.net پروژه ی کوچکی هست؟ هسته این مجموعه منظورم همون framework هست از ابتدا بر پایه c++ ساخته شده و فناوری شیءگرا هم مطمئنا تو درون مایش هست.
ضمنا" فکر کنم کمتر سایتی رو مستقیما به زبان c بنویسن. حتی سایت های بزرگ هم اینگونه نیستن.
خارج شده است

بدلیل وجود بی جنبگی تا اطلاع ثانوی هیچ امضایی قرار نخواهم داد.
Hamilton
کاربر فوق فعال
*

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 160

ديدن مشخصات آدرس ايميلشهید بهشتی
« پاسخ #26 : 06 شهريور 1388,ساعت 08:32:29 »

دوستان همین جا پیشنهاد می کنم ک turbo C++/c رو کنار بزارید. چون این برنامه دارای کتابخانه های قدیمی و غیر استاندارد زیادی هستش و محیطش هم بی کیفیته. من خودم اول با این کامپایل می کردم ولی الآن دیگه نه چون میدونم که ide های کدباز مثل dev و codeblocks و .... و یا حتی c++ builder و c++.net خیلی بهتر و مناسب تر هستن. حتی vc++6 هم خوبه. دات نت هم مزیتی داره که میتونید هم دات نتی بنویسید و هم همون native که دارید می نویسید.
تازه نمی تونید با turbo از کتابخانه qt که واقعا کامل ترین کتاب خانه برای نوشتن برنامه با واسط کاربری هست استفاده کنید. یا از qpenGL و ده ها کتابخانه دیگر!.
خارج شده است

بدلیل وجود بی جنبگی تا اطلاع ثانوی هیچ امضایی قرار نخواهم داد.
صفحه: 1 [2]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

Clicky Web Analytics