نویسندهموضوع: طب سنتی  (دفعات بازدید: 10379 بار)

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +141
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
طب سنتی
« : 26 اوت 2010 ,ساعت 14:11:25 »
+5
تا چه حد با طب سنتی موافقید؟

من واقعا قبولش دارم.
تو این تاپیک میخوام شما رو بیشتر باش آشنا کنم.

نکته ی اول:

سه چیز اگه اصلاح بشه خیلی خوبه و میتونه واقعا عمر آدمو زیاد کنه:

1- به جای روغن نباتی روغن خوب و دنبه استفاده شود.
2-از نمک دریاچه ارومیه به جای نمک ید دار استفاده شود
3-آب باید جوشیده شود بعد مصرف شود(یعنی اول بجوشونیمش بعد سردش کنیم مثلا.


نکته ی دو:

خیلی مهم:هرچیز که کارخانه ای است استفاده نشود.


باز هم در ادامه خواهم گفت نکاتی......

ااــهــــه.م

  • کاربر حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +649
  • ارسال: 1689
  • فرزانگان ١
  • بندرعباس
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #1 : 26 اوت 2010 ,ساعت 14:59:43 »
0
تا چه حد با طب سنتی موافقید؟

من واقعا قبولش دارم.
تو این تاپیک میخوام شما رو بیشتر باش آشنا کنم.

نکته ی اول:

سه چیز اگه اصلاح بشه خیلی خوبه و میتونه واقعا عمر آدمو زیاد کنه:

1- به جای روغن نباتی روغن خوب و دنبه استفاده شود.
2-از نمک دریاچه ارومیه به جای نمک ید دار استفاده شود
3-آب باید جوشیده شود بعد مصرف شود(یعنی اول بجوشونیمش بعد سردش کنیم مثلا.


نکته ی دو:

خیلی مهم:هرچیز که کارخانه ای است استفاده نشود.


باز هم در ادامه خواهم گفت نکاتی......

تبریک میگم...
منم سعی میکنم اطاعت کنم از این موضوعات...
ولی یه سوال:الان هر چیزی ک کارخونه ای باشه نباید استفاده کنیم؟!
اونوقت چی استفاده کنیم؟:o

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +141
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #2 : 27 اوت 2010 ,ساعت 12:04:55 »
0
اینم یه سری دیگه....
از کتاب:طب ایرانی،تغذیه  نوشته محمد عزیز خانی
و سخنرانی های دکتر حکیم روازاده


اولین نکته: چرا در گذشته مردم سالم تر بودند؟چرا با وجود اینکه بیماری های واگیر در بین آنها بیشتر بود با این وجود پیرمرد ها آن قدر تندرست بودند؟
می گویند در زمان نوشتن بحار الانوار،فردی 180  ساله بوده(!!)،که 120 ساله ها به سن او غبطه می خوردند.(!!!!)
بشر "بهداشت" خود را بیشتر کرده و "سلامت" خود را از دست داده است.بشر مرگ ناگهانی را فروخت و مرگ تدریجی را خرید.

سه نکته مهم در تغذیه وجود دارد که در صورت رعایت این سه،بدنتان ازین رو به آن رو می شود:
1-استفاده از روغن حیوانی و روغن دنبه و روغن کنجد به جای روغن نباتی:روغن نباتی طبیعتش پاییزی است(درباره ی طبع ها کمی پایین تر توضیح می دهیم).روغن خوب(حیوانی)طبیعتش تابستانی است.کنجد هم بهاری است.روغن های سرد(پاییزی و زمستانی)برای روغن کاری چرخ و چرخ دنده است،نه برای بدن انسان!
جالب این که روغن مایع هم که این قدر تبلیغ می شود ،باز هم بسیار مضر است و سرد.
2-استفاده ار نمک دریاچه ارومیه یا نمک دریا به جای نمک ید دار: نمک یددار شیمیایی استفاده نکنید.ید این نمک ها مصنوعی است و از بدن دفع نمی شود(یا خیلی سخت دفع می شود)به همین دلیل مضر است.اما نمک دریاچه ارومیه(یا دریا)ید طبیعی دارند که بدن هرچه قدر بخواهد بر می دارد بقیه را دفع می کند.در ضمن نمک فقط سدیم کلرید نیست.کلی ماده ی دیگر هم هست که در دو نمک نام برده وجود دارد.
3-استفاده از آب جوشیده به جای آب معمولی:آب را قبل از خوردن باید جوشاند.سپس سردش کرد(در صورت تمایل،آن هم نه با یخ)و بعد خوردش.آب معمولی نجوشیده به بدن نمی سازد.این قاعده شامل هر آبی(حتی آب چشمه،آب معدنی و..)نیز می شود.

حکمای قدیم معتقد بودند که در بدن انسان چهار نوع خلط وجود دارد که هرکدام ویژگی های خاص خود را دارد:اول "دم" یا خون که طبعش بهاری است یعنی گرم و تر،بعدی "صفرا" که تابستانی یعنی گرم و خشک است،"سودا"که پاییزی (سرد و خشک)است و "بلغم" که زمستانی (سرد و تر)است.
هر خوردنی نیز به یکی از این چهار دسته تعلق دارد:مثلا عدس سودایی است.
هر آدمی هم یکی از این چهار تاست:یا دموی است یا صفراوی یا سودایی یا بلغمی.
دوتای اول را اصطلاحا می گویند گرمایی و دوتای آخری سرمایی.اگر میخواهید طبع خود را بشناسید،به سایتی که در ذیل آورده ایم مراجعه کنید.


تکمیل می شود..............

www.ravazadeh.com
« آخرين ويرايش: 27 اوت 2010 ,ساعت 12:19:31 توسط منجم! »

armin2557

  • کاربر نیمه فعال
  • *
  • امتیاز: +206
  • ارسال: 130
  • شهید بهشتی
  • ارومیه
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #3 : 27 اوت 2010 ,ساعت 13:37:39 »
0
من کلا مخالف طب سنتی هستم به نظرم همیشه باید به فکر مدرن تر شدن و پیشرفت باشیم و به سرعت پیشرفتی هم که داریم قانع نباشیم تا از جهان سوم خارج بشیم و تو دنیای جدید حرفی واسه گفتن داشته باشیم

سیاوش

  • خاک انجمن خورده
  • *
  • no avatar
  • امتیاز: +4342
  • ارسال: 1941
  • شهید بهشتی
  • شهرکرد
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #4 : 27 اوت 2010 ,ساعت 13:42:10 »
0
کلا تب سنتی خطر ناکه منم بدم میاد!

ولی خب خیلیا بهش اعتقاد دارن!
البته هر چزی که حال مریض را خوب کنه عالیه!حالا هر طبی میخواد باشه!

ااــهــــه.م

  • کاربر حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +649
  • ارسال: 1689
  • فرزانگان ١
  • بندرعباس
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #5 : 27 اوت 2010 ,ساعت 13:53:08 »
0
من کلا مخالف طب سنتی هستم به نظرم همیشه باید به فکر مدرن تر شدن و پیشرفت باشیم و به سرعت پیشرفتی هم که داریم قانع نباشیم تا از جهان سوم خارج بشیم و تو دنیای جدید حرفی واسه گفتن داشته باشیم
همیشه باید همه چیرو در نظر گرفت...
از هر زاویه ای..
طب سنتی هم واقعا گاهی خیلیا رو رووبه راه میکنه!
به نظره من درسته باید مدرن باشیم و پیشرفت کنیم ولی لازم از گذشته هامون بدونیم...

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +141
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #6 : 29 اوت 2010 ,ساعت 11:31:57 »
+2
."مصلح" يعنی آن غذای خاص بايد با آن مصرف شود تا عوارض جانبی اش کاهش يابد
ضميمه:
غذا-مصلح
برنج       ،مصلح:       زيره سياه
خيار،                       نعناع و گلسرخ
روغن حيوانی          عسل و سرکه و آبليمو
کاهو                         سکنجبين
ماست                      شيره و عسل و سياهدانه
گوشت گوسفند،      عسل و سماق
آش جو،                   زيره و آبغوره
تخم مرغ                  دارچين
شير،                       گلاب و هل
کره ی حيوانی         :عسل
نان گندم                  رازيانه و سياهدانه
عدسی                      گلپر
باقلا                         گلپر
انار                           گلاب
انواع آش                 فلفل سياه
دوغ                         کاکوتی
ماهی                       گردو و فلفل سياه
آبگوشت                 دنبه و آويشن
چايي                       آبليمو
الويه                        فلفل سياه و آويشن(به مقدار زياد)
نکته:به طور کلی سرکه،آبليمو و آبغوره مصلح تمام غذاهای گرم و سياهدانه و عسل مصلح تمام غذاهای سرد می باشند.
                             

اخوی!

  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1297
  • ارسال: 2694
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #7 : 31 ژانویه 2011 ,ساعت 18:23:18 »
+2
طب سنتی یک از الطاف خدا به این ملت است
فایده و ارزشش رو نمی شه در قالب کلمات ریخت
من و خانواده ام از انواع طب مکمل و  سنتی استفاده می کنیم و طب نوین رو که طب جز نگره روش حسابی باز نمی کنیم
از لحاظ کالبد شکافی خوب کار می کنه ولی تو درمان به پای طب سنتی و اصول طب سنتی نمیرسه
منجم چقدر با آقای روا زاده آشنایی؟
من پیش ایشون رفتم
پیش آقای خیر اندیشم رفتم
و سی دی های آقای جمشید خدادادی و کتاب های ایشون و نیز دو بزرگوار دیگر رو هم دیدم
اگر کسی  حق ندارد ندانسته و نخوانده  و ندیده در باره این طب صحبت کند
طب کل نگر بر جز نگر رجحان و برتری  دارد
منجم اگر در مورد چای هم مطلب داری بذار جالبه برای دوستان
با تشکر

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +141
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #8 : 01 فوریه 2011 ,ساعت 14:51:14 »
+1
بالاخره یکی شبیه به خودم پیدا شد!
واقعا طب سنتی خیلی چیز عالی ای است
آقای روازاده رو که ارادت فراوان داریم خدمتشون!سخنرانی هاش رو هم پخش می کنم ;D
دکتر ابوالحبیب رو می شناسی؟کتاب طبع شناسی که تازه چاپ کرده خیلی جالبه(سید علی ابوالحبیب،شناخت طبایع)بخونیش بد نیست
درمورد چای هم مطلب دارم،فعلا یه چزی درست کردم خیلی جالبه اونو میذارمش:


به نام شافی حقیقی
لیست مواد غذایی به تفکیک طبع(از دکتر حسین روازاده)

                                                            خوراکی های بهاری(گرم و تر)(دموی)


لبنیات:کره،ماست چکیده،شیرمحلی تازه گاو،شیر گوسفند
صیفی جات:خربزه،خیارچنبر،طالبی،گرمک
میوه ها:آناناس،انجیر تازه و خشک،انگور،خرما،سیب شیرین،قیسی،گیلاس،موز،مویز،بالنگو،اقسام توت و کشمش
ریشه ها:انواع ترب،زردک،سیب زمینی ترش،شلغم،هویج
حبوبات:گندم و اقسام لوبیا
گوشت ها:جگر سیاه و سفید،پاچه،گوشت گوسفند(بره)،بوقلمون،
مرغ محلی،میگو،زبان،چشم
مغزهای گیاهی:بادام درختی شیرین،بادام زمینی،تخم طالبی،تخم خربزه،کنجد
متفرقه:شیره انگور،روغن کنجد،روغن گاو،دنبه،روغن بادام تلخ،ارده،سمنو،خاکشیر

   خوراکی های تابستانی(گرم و خشک)(صفراوی)

لبنیات:پنیر کهنه
صیفی جات:بادنجان و فلفل سبز
میوه ها:انبه،به،زیتون،نارگیل
ریشه ها:چغندر،پیاز،سیر،کلم قمری،موسیر
سبزی ها:برگ چغندر،پونه،نعناع،پیازچه،ترخون،مرزه،شاهی،جعفری، رازیانه،ریحان،شاهتره،شوید،کرفس،تره،مارچوبه
حبوبات:جوی دوسر(چاودار)،لپه،نخود،برنج کته ای
گوشت ها:آهو،اردک،بلدرچین،گنجشک،شتر مرغ،شتر،کباب،دل،خروس
مغز های گیاهی:بادام هندی،بادام درختی تلخ،بادام کوهی،پسته کوهی،پسته،تخمه آفتاب گردان،چلغوز،فندق،گردو
ادویه:آوبشن،اسپند،چای سبز و سیاه،خردل،دارچین،انیسون،زردچوبه، زعفران،زنجبیل،زنیان،زیره ،سیاهدانه،فلفل،کاکائو،گلپر،وانبل،هل و نمک
متفرقه:روغن زیتون،شیره خرما،عسل،شکر سرخ یا سفید،عرق بهارنارنج

                                                     خوراکی های پاییزی(سرد و خشک)(سودایی)

لبنیات:کشک،قراقروط
میوه ها:شاه توت،تمشک،آلبالو،ازگیل،انارترش،بالنگ،تمر هندی، زالزالک،زرشک،زغال اخته،سنجد،غوره،کنار،گریپ فروت،لیموعمانی، نارنج،لیموترش، ،سیب ترش
سبزی ها:ترشک،ریواس،گشنیز
حبوبات:ارزن، باقلاخشک،برنج(آب کش)،جو،ذرت،عدس،ماش
گوشت ها:بز،قلوه،سیرابی،شیردان
مغزهای گیاهی:بلوط خوراکی،شاهدانه
ادویه ها:سماق،نشاته،قهوه
متفرقه:شکرصنعتی،سرکه،آبغوره


   خوراکی های زمستانی(سرد و تر)(بلغمی)

لبنیات:پنیرتازه،خامه،دوغ،ماست،سرشیر،شیرپاستوریزه
صیفی جات:خیار،اقسام کدو،گوجه فرنگی،هندوانه،کدوحلوائی
میوه ها:توت فرنگی،آلو،آلوچه،انارشیرین،پرتقال،زردآلو،شفتالو،شلیل، کیوی،لیموشیرین،نارنگی،هلو،آب فشرده انار
ریشه ها:سیب زمینی
سبزی ها:اسفناج،بامیه،خرفه،قارچ خوراکی،کاسنی ،کاهو،لوبیا سبز
حبوبات:باقلاتازه،نخودسبز
گوشت ها:انواع ماهی،مغزگوسفند
مغزهای گیاهی:تخم کدو،تخم هندوانه،خشخاش،به دانه
متفرقه:اسفرزه،گلاب،ماءالشعیر اصل


نکته یک:تمام خورشت های ایرانی دارای طبع متعادل می باشند(و ازجمله آبگوشت).
نکته دو:هرکسی باید با توجه به طبع خود غذاهای خاصی را مصرف نماید مثلا کسی که گرمش است و طبعش گرم است باید از مواد غذایی سرد بیش تر استفاده کند و برعکس.در ضمن ترکیب غذاهای سرد و گرم باعث تعادل طبع آن ها می شود

اخوی!

  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1297
  • ارسال: 2694
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #9 : 01 فوریه 2011 ,ساعت 19:23:45 »
+2
چه مظلوم!
چیز خوبی گذاشتی دستت درد نکنه!
از سایتش برداشتی یا کتاب؟
اون دکتره رو نمی شناسم!
یک بیوگرفی بده!
گفتی پیش خود روازاده رفتی؟
من می رفتم منتها مطبش انقدر شلوغ بود دیگه بی خیال شدم ولی خوب کارش درسته!
تو کرج یکی هست آقای حسن محمد جعفری
از شاگردان استاد خیر اندیشه کارش  خیلی درسته اولین کسیه که تمام علایم بیماری من  رو یکجا تفسیر کرد!
دعوتش کردم دانشگاهمون برای سخنرانی
رسما زدم تو کار طب مکمل و کل نگر
که البته طب اسلامی ایرانی بخشی از اونه
انرژی درمانی
طب سوزنی
هومیو پاتی
و...
چیزهای جالبین کلا!
 مخصوصا فلسفه ای که در پشتشون هست!
مثل تائویسم در طب  چینی
یک دستور العمل کوتاه از حکیم دکتر روازاده برای تقویت چشمان :
هر روز که وضو می گیرید  بعد از وضو  چشمانتان را با کف دست یا پشت دست( مثل موقعی که بچه ها گریه می کنند!)بمالید یک دقیقه یا 30 ثانیه دیگر چشمتان ضعیف نخواهد شد

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +141
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #10 : 02 فوریه 2011 ,ساعت 23:29:08 »
0
از کتابش برداشتم
الان دارم تو خانواده و فک و فامیل یه بازارچه ی طب سنتی درست می کنم!روغن کنجد و..اینا رو دارم می فروشم+ارائه مطالبی مثل مطلب بالا
راستی نمک دریا مصرف می کنی؟
در مورد نمک هم یه مطلب کاملی ان شا الله خواهم گذاشت
----------------------------
نمی دونم(بیوگرافی)ولی مثل این که دکترای طب سنتی داره.رو کتابش آقای خیر اندیش و علی اکبر ولایتی مقدمه زدن،کتاب خوب و جامعیه،یه خود آموز گیاهان دارویی 6 جلدی داره که تقریبا بیش تر بیماری ها به راحتی با اون قابل درمانن
پیش خود روازاده نرفتم ولی خانواده رفتن(مامانم فصدکرد و خوب شد)
کلا خودم هم خیلی حال می کنم با این طب(خییییییییییییللی چیزا با این طب قابل توجیهه مثل مهمان نوازی ایرانیان حتی!علت باهوش بودن ایرانی ها و....)
-------------------------

برای افزایش حافظه و قوه مغزی:

روغن کنجد بخورید
عسل را با ارده مخلوط کنید و صبح ها بخورید
خوراکی های بلغمی زیاد  نخورید(که در بالا اشاره شد)
+آب لیمو،آب غوره و سرکه باعث می شوند مطالب را خوب حفظ کنید

اخوی!

  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1297
  • ارسال: 2694
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #11 : 03 فوریه 2011 ,ساعت 01:16:10 »
+1
نمک دریا
صابون نارگیل و زیتون
کف دریا برای شستشوی دهان
روغن معمولی استفاده می کنیم کنجد نمی صرفه!
روغن زیتون اصل + خود زیتون شکسته اصل !
روخن کرمانشاهی یا روغن خوب

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +141
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #12 : 03 فوریه 2011 ,ساعت 14:32:08 »
0
قابلمه ی مسی
قاشق برنجی
نعل اسب
استفاده می کنی؟
تحقیقاتم کامل بشه در مورد اینا هم مطلب میذارم
(فعلا برای تقویت گوش:سه قطره سرکه خانگی به مدت سه شب بریزید تو گوش)
راستی طبعت چیه؟
من صفراوی(تاحدودی هم دموی!!)

ااــهــــه.م

  • کاربر حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +649
  • ارسال: 1689
  • فرزانگان ١
  • بندرعباس
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #13 : 03 فوریه 2011 ,ساعت 17:03:53 »
0
عسل و ارده؟!
باهم!؟
آخه یکم حال بهم زن نیست؟
وا3 چی خوبه>؟

اخوی!

  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1297
  • ارسال: 2694
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #14 : 03 فوریه 2011 ,ساعت 17:11:22 »
0
قابلمه ی مسی
حسوم
نعل اسب
استفاده می کنم!

در مورد طبعم هم کاملا گیج شده ام!
علایم دو طبع رو دارم!
یکم اضافه وزن دارم این فکر کنم بلغم بشه
بی خیالم هستم که فکر کنم بلغم بشه
ولی جوش می زنم
داغم می کنم گاهی
پوستمم چرب میشه
ذهنم فعالیتش زیاده که این آخریا فکر کنم ماله مزاج های گرمه
مثلا تو دانشگاه که هستم میرم تو همه نهاد ها و..فعالیت می کنم ! کلا یک جا بند نمیشم!
گاهیم کلا می گیرم می خوابم بی خیال کل همه چیزایی که تو ذهنم بوده و اصلا اگار نه انگار انقدر من دقدقه داشتم!
با کار یدی زود خسته میشم منتها برای نوشتن یک برنامه رایانه ای 24 پای کامپیوتر بیدار نشستم!
پیش یک نفر رفتم گفت ما هفت عضو داریم که هر کدوم یک مزاج یا طبع دارند و ممکنه فرق کنه
مثلا اکثر ایرانی ها چون برنج می خورن معده شان  سرد است
بعد من فکر کنم سرم گرم باشه
کبدمم گرم باشه
+ کلی چیز دیگه که داستان رو پیچیده تر می کنه

بعد تو می دونی دقیقا فرق طبع و مزاج چیه؟
« آخرين ويرايش: 03 فوریه 2011 ,ساعت 17:53:16 توسط independentwise »