نویسندهموضوع: طب سنتی  (دفعات بازدید: 9579 بار)

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +144
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
طب سنتی
« : 26 اوت 2010 ,ساعت 15:11:25 »
+5
تا چه حد با طب سنتی موافقید؟

من واقعا قبولش دارم.
تو این تاپیک میخوام شما رو بیشتر باش آشنا کنم.

نکته ی اول:

سه چیز اگه اصلاح بشه خیلی خوبه و میتونه واقعا عمر آدمو زیاد کنه:

1- به جای روغن نباتی روغن خوب و دنبه استفاده شود.
2-از نمک دریاچه ارومیه به جای نمک ید دار استفاده شود
3-آب باید جوشیده شود بعد مصرف شود(یعنی اول بجوشونیمش بعد سردش کنیم مثلا.


نکته ی دو:

خیلی مهم:هرچیز که کارخانه ای است استفاده نشود.


باز هم در ادامه خواهم گفت نکاتی......

ااــهــــه.م

  • کاربر حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +647
  • ارسال: 1693
  • فرزانگان ١
  • بندرعباس
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #1 : 26 اوت 2010 ,ساعت 15:59:43 »
0
تا چه حد با طب سنتی موافقید؟

من واقعا قبولش دارم.
تو این تاپیک میخوام شما رو بیشتر باش آشنا کنم.

نکته ی اول:

سه چیز اگه اصلاح بشه خیلی خوبه و میتونه واقعا عمر آدمو زیاد کنه:

1- به جای روغن نباتی روغن خوب و دنبه استفاده شود.
2-از نمک دریاچه ارومیه به جای نمک ید دار استفاده شود
3-آب باید جوشیده شود بعد مصرف شود(یعنی اول بجوشونیمش بعد سردش کنیم مثلا.


نکته ی دو:

خیلی مهم:هرچیز که کارخانه ای است استفاده نشود.


باز هم در ادامه خواهم گفت نکاتی......

تبریک میگم...
منم سعی میکنم اطاعت کنم از این موضوعات...
ولی یه سوال:الان هر چیزی ک کارخونه ای باشه نباید استفاده کنیم؟!
اونوقت چی استفاده کنیم؟:o

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +144
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #2 : 27 اوت 2010 ,ساعت 13:04:55 »
0
اینم یه سری دیگه....
از کتاب:طب ایرانی،تغذیه  نوشته محمد عزیز خانی
و سخنرانی های دکتر حکیم روازاده


اولین نکته: چرا در گذشته مردم سالم تر بودند؟چرا با وجود اینکه بیماری های واگیر در بین آنها بیشتر بود با این وجود پیرمرد ها آن قدر تندرست بودند؟
می گویند در زمان نوشتن بحار الانوار،فردی 180  ساله بوده(!!)،که 120 ساله ها به سن او غبطه می خوردند.(!!!!)
بشر "بهداشت" خود را بیشتر کرده و "سلامت" خود را از دست داده است.بشر مرگ ناگهانی را فروخت و مرگ تدریجی را خرید.

سه نکته مهم در تغذیه وجود دارد که در صورت رعایت این سه،بدنتان ازین رو به آن رو می شود:
1-استفاده از روغن حیوانی و روغن دنبه و روغن کنجد به جای روغن نباتی:روغن نباتی طبیعتش پاییزی است(درباره ی طبع ها کمی پایین تر توضیح می دهیم).روغن خوب(حیوانی)طبیعتش تابستانی است.کنجد هم بهاری است.روغن های سرد(پاییزی و زمستانی)برای روغن کاری چرخ و چرخ دنده است،نه برای بدن انسان!
جالب این که روغن مایع هم که این قدر تبلیغ می شود ،باز هم بسیار مضر است و سرد.
2-استفاده ار نمک دریاچه ارومیه یا نمک دریا به جای نمک ید دار: نمک یددار شیمیایی استفاده نکنید.ید این نمک ها مصنوعی است و از بدن دفع نمی شود(یا خیلی سخت دفع می شود)به همین دلیل مضر است.اما نمک دریاچه ارومیه(یا دریا)ید طبیعی دارند که بدن هرچه قدر بخواهد بر می دارد بقیه را دفع می کند.در ضمن نمک فقط سدیم کلرید نیست.کلی ماده ی دیگر هم هست که در دو نمک نام برده وجود دارد.
3-استفاده از آب جوشیده به جای آب معمولی:آب را قبل از خوردن باید جوشاند.سپس سردش کرد(در صورت تمایل،آن هم نه با یخ)و بعد خوردش.آب معمولی نجوشیده به بدن نمی سازد.این قاعده شامل هر آبی(حتی آب چشمه،آب معدنی و..)نیز می شود.

حکمای قدیم معتقد بودند که در بدن انسان چهار نوع خلط وجود دارد که هرکدام ویژگی های خاص خود را دارد:اول "دم" یا خون که طبعش بهاری است یعنی گرم و تر،بعدی "صفرا" که تابستانی یعنی گرم و خشک است،"سودا"که پاییزی (سرد و خشک)است و "بلغم" که زمستانی (سرد و تر)است.
هر خوردنی نیز به یکی از این چهار دسته تعلق دارد:مثلا عدس سودایی است.
هر آدمی هم یکی از این چهار تاست:یا دموی است یا صفراوی یا سودایی یا بلغمی.
دوتای اول را اصطلاحا می گویند گرمایی و دوتای آخری سرمایی.اگر میخواهید طبع خود را بشناسید،به سایتی که در ذیل آورده ایم مراجعه کنید.


تکمیل می شود..............

www.ravazadeh.com
« آخرين ويرايش: 27 اوت 2010 ,ساعت 13:19:31 توسط منجم! »

armin2557

  • کاربر نیمه فعال
  • *
  • امتیاز: +209
  • ارسال: 132
  • شهید بهشتی
  • ارومیه
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #3 : 27 اوت 2010 ,ساعت 14:37:39 »
0
من کلا مخالف طب سنتی هستم به نظرم همیشه باید به فکر مدرن تر شدن و پیشرفت باشیم و به سرعت پیشرفتی هم که داریم قانع نباشیم تا از جهان سوم خارج بشیم و تو دنیای جدید حرفی واسه گفتن داشته باشیم

سیاوش

  • خاک انجمن خورده
  • *
  • no avatar
  • امتیاز: +3691
  • ارسال: 1882
  • شهید بهشتی
  • شهرکرد
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #4 : 27 اوت 2010 ,ساعت 14:42:10 »
0
کلا تب سنتی خطر ناکه منم بدم میاد!

ولی خب خیلیا بهش اعتقاد دارن!
البته هر چزی که حال مریض را خوب کنه عالیه!حالا هر طبی میخواد باشه!

ااــهــــه.م

  • کاربر حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +647
  • ارسال: 1693
  • فرزانگان ١
  • بندرعباس
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #5 : 27 اوت 2010 ,ساعت 14:53:08 »
0
من کلا مخالف طب سنتی هستم به نظرم همیشه باید به فکر مدرن تر شدن و پیشرفت باشیم و به سرعت پیشرفتی هم که داریم قانع نباشیم تا از جهان سوم خارج بشیم و تو دنیای جدید حرفی واسه گفتن داشته باشیم
همیشه باید همه چیرو در نظر گرفت...
از هر زاویه ای..
طب سنتی هم واقعا گاهی خیلیا رو رووبه راه میکنه!
به نظره من درسته باید مدرن باشیم و پیشرفت کنیم ولی لازم از گذشته هامون بدونیم...

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +144
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #6 : 29 اوت 2010 ,ساعت 12:31:57 »
+2
."مصلح" يعنی آن غذای خاص بايد با آن مصرف شود تا عوارض جانبی اش کاهش يابد
ضميمه:
غذا-مصلح
برنج       ،مصلح:       زيره سياه
خيار،                       نعناع و گلسرخ
روغن حيوانی          عسل و سرکه و آبليمو
کاهو                         سکنجبين
ماست                      شيره و عسل و سياهدانه
گوشت گوسفند،      عسل و سماق
آش جو،                   زيره و آبغوره
تخم مرغ                  دارچين
شير،                       گلاب و هل
کره ی حيوانی         :عسل
نان گندم                  رازيانه و سياهدانه
عدسی                      گلپر
باقلا                         گلپر
انار                           گلاب
انواع آش                 فلفل سياه
دوغ                         کاکوتی
ماهی                       گردو و فلفل سياه
آبگوشت                 دنبه و آويشن
چايي                       آبليمو
الويه                        فلفل سياه و آويشن(به مقدار زياد)
نکته:به طور کلی سرکه،آبليمو و آبغوره مصلح تمام غذاهای گرم و سياهدانه و عسل مصلح تمام غذاهای سرد می باشند.
                             

اخوی!

  • مدیر انجمن
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1292
  • ارسال: 2697
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #7 : 31 ژانویه 2011 ,ساعت 19:23:18 »
+2
طب سنتی یک از الطاف خدا به این ملت است
فایده و ارزشش رو نمی شه در قالب کلمات ریخت
من و خانواده ام از انواع طب مکمل و  سنتی استفاده می کنیم و طب نوین رو که طب جز نگره روش حسابی باز نمی کنیم
از لحاظ کالبد شکافی خوب کار می کنه ولی تو درمان به پای طب سنتی و اصول طب سنتی نمیرسه
منجم چقدر با آقای روا زاده آشنایی؟
من پیش ایشون رفتم
پیش آقای خیر اندیشم رفتم
و سی دی های آقای جمشید خدادادی و کتاب های ایشون و نیز دو بزرگوار دیگر رو هم دیدم
اگر کسی  حق ندارد ندانسته و نخوانده  و ندیده در باره این طب صحبت کند
طب کل نگر بر جز نگر رجحان و برتری  دارد
منجم اگر در مورد چای هم مطلب داری بذار جالبه برای دوستان
با تشکر

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +144
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #8 : 01 فوریه 2011 ,ساعت 15:51:14 »
+1
بالاخره یکی شبیه به خودم پیدا شد!
واقعا طب سنتی خیلی چیز عالی ای است
آقای روازاده رو که ارادت فراوان داریم خدمتشون!سخنرانی هاش رو هم پخش می کنم ;D
دکتر ابوالحبیب رو می شناسی؟کتاب طبع شناسی که تازه چاپ کرده خیلی جالبه(سید علی ابوالحبیب،شناخت طبایع)بخونیش بد نیست
درمورد چای هم مطلب دارم،فعلا یه چزی درست کردم خیلی جالبه اونو میذارمش:


به نام شافی حقیقی
لیست مواد غذایی به تفکیک طبع(از دکتر حسین روازاده)

                                                            خوراکی های بهاری(گرم و تر)(دموی)


لبنیات:کره،ماست چکیده،شیرمحلی تازه گاو،شیر گوسفند
صیفی جات:خربزه،خیارچنبر،طالبی،گرمک
میوه ها:آناناس،انجیر تازه و خشک،انگور،خرما،سیب شیرین،قیسی،گیلاس،موز،مویز،بالنگو،اقسام توت و کشمش
ریشه ها:انواع ترب،زردک،سیب زمینی ترش،شلغم،هویج
حبوبات:گندم و اقسام لوبیا
گوشت ها:جگر سیاه و سفید،پاچه،گوشت گوسفند(بره)،بوقلمون،
مرغ محلی،میگو،زبان،چشم
مغزهای گیاهی:بادام درختی شیرین،بادام زمینی،تخم طالبی،تخم خربزه،کنجد
متفرقه:شیره انگور،روغن کنجد،روغن گاو،دنبه،روغن بادام تلخ،ارده،سمنو،خاکشیر

   خوراکی های تابستانی(گرم و خشک)(صفراوی)

لبنیات:پنیر کهنه
صیفی جات:بادنجان و فلفل سبز
میوه ها:انبه،به،زیتون،نارگیل
ریشه ها:چغندر،پیاز،سیر،کلم قمری،موسیر
سبزی ها:برگ چغندر،پونه،نعناع،پیازچه،ترخون،مرزه،شاهی،جعفری، رازیانه،ریحان،شاهتره،شوید،کرفس،تره،مارچوبه
حبوبات:جوی دوسر(چاودار)،لپه،نخود،برنج کته ای
گوشت ها:آهو،اردک،بلدرچین،گنجشک،شتر مرغ،شتر،کباب،دل،خروس
مغز های گیاهی:بادام هندی،بادام درختی تلخ،بادام کوهی،پسته کوهی،پسته،تخمه آفتاب گردان،چلغوز،فندق،گردو
ادویه:آوبشن،اسپند،چای سبز و سیاه،خردل،دارچین،انیسون،زردچوبه، زعفران،زنجبیل،زنیان،زیره ،سیاهدانه،فلفل،کاکائو،گلپر،وانبل،هل و نمک
متفرقه:روغن زیتون،شیره خرما،عسل،شکر سرخ یا سفید،عرق بهارنارنج

                                                     خوراکی های پاییزی(سرد و خشک)(سودایی)

لبنیات:کشک،قراقروط
میوه ها:شاه توت،تمشک،آلبالو،ازگیل،انارترش،بالنگ،تمر هندی، زالزالک،زرشک،زغال اخته،سنجد،غوره،کنار،گریپ فروت،لیموعمانی، نارنج،لیموترش، ،سیب ترش
سبزی ها:ترشک،ریواس،گشنیز
حبوبات:ارزن، باقلاخشک،برنج(آب کش)،جو،ذرت،عدس،ماش
گوشت ها:بز،قلوه،سیرابی،شیردان
مغزهای گیاهی:بلوط خوراکی،شاهدانه
ادویه ها:سماق،نشاته،قهوه
متفرقه:شکرصنعتی،سرکه،آبغوره


   خوراکی های زمستانی(سرد و تر)(بلغمی)

لبنیات:پنیرتازه،خامه،دوغ،ماست،سرشیر،شیرپاستوریزه
صیفی جات:خیار،اقسام کدو،گوجه فرنگی،هندوانه،کدوحلوائی
میوه ها:توت فرنگی،آلو،آلوچه،انارشیرین،پرتقال،زردآلو،شفتالو،شلیل، کیوی،لیموشیرین،نارنگی،هلو،آب فشرده انار
ریشه ها:سیب زمینی
سبزی ها:اسفناج،بامیه،خرفه،قارچ خوراکی،کاسنی ،کاهو،لوبیا سبز
حبوبات:باقلاتازه،نخودسبز
گوشت ها:انواع ماهی،مغزگوسفند
مغزهای گیاهی:تخم کدو،تخم هندوانه،خشخاش،به دانه
متفرقه:اسفرزه،گلاب،ماءالشعیر اصل


نکته یک:تمام خورشت های ایرانی دارای طبع متعادل می باشند(و ازجمله آبگوشت).
نکته دو:هرکسی باید با توجه به طبع خود غذاهای خاصی را مصرف نماید مثلا کسی که گرمش است و طبعش گرم است باید از مواد غذایی سرد بیش تر استفاده کند و برعکس.در ضمن ترکیب غذاهای سرد و گرم باعث تعادل طبع آن ها می شود

اخوی!

  • مدیر انجمن
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1292
  • ارسال: 2697
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #9 : 01 فوریه 2011 ,ساعت 20:23:45 »
+2
چه مظلوم!
چیز خوبی گذاشتی دستت درد نکنه!
از سایتش برداشتی یا کتاب؟
اون دکتره رو نمی شناسم!
یک بیوگرفی بده!
گفتی پیش خود روازاده رفتی؟
من می رفتم منتها مطبش انقدر شلوغ بود دیگه بی خیال شدم ولی خوب کارش درسته!
تو کرج یکی هست آقای حسن محمد جعفری
از شاگردان استاد خیر اندیشه کارش  خیلی درسته اولین کسیه که تمام علایم بیماری من  رو یکجا تفسیر کرد!
دعوتش کردم دانشگاهمون برای سخنرانی
رسما زدم تو کار طب مکمل و کل نگر
که البته طب اسلامی ایرانی بخشی از اونه
انرژی درمانی
طب سوزنی
هومیو پاتی
و...
چیزهای جالبین کلا!
 مخصوصا فلسفه ای که در پشتشون هست!
مثل تائویسم در طب  چینی
یک دستور العمل کوتاه از حکیم دکتر روازاده برای تقویت چشمان :
هر روز که وضو می گیرید  بعد از وضو  چشمانتان را با کف دست یا پشت دست( مثل موقعی که بچه ها گریه می کنند!)بمالید یک دقیقه یا 30 ثانیه دیگر چشمتان ضعیف نخواهد شد

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +144
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #10 : 03 فوریه 2011 ,ساعت 00:29:08 »
0
از کتابش برداشتم
الان دارم تو خانواده و فک و فامیل یه بازارچه ی طب سنتی درست می کنم!روغن کنجد و..اینا رو دارم می فروشم+ارائه مطالبی مثل مطلب بالا
راستی نمک دریا مصرف می کنی؟
در مورد نمک هم یه مطلب کاملی ان شا الله خواهم گذاشت
----------------------------
نمی دونم(بیوگرافی)ولی مثل این که دکترای طب سنتی داره.رو کتابش آقای خیر اندیش و علی اکبر ولایتی مقدمه زدن،کتاب خوب و جامعیه،یه خود آموز گیاهان دارویی 6 جلدی داره که تقریبا بیش تر بیماری ها به راحتی با اون قابل درمانن
پیش خود روازاده نرفتم ولی خانواده رفتن(مامانم فصدکرد و خوب شد)
کلا خودم هم خیلی حال می کنم با این طب(خییییییییییییللی چیزا با این طب قابل توجیهه مثل مهمان نوازی ایرانیان حتی!علت باهوش بودن ایرانی ها و....)
-------------------------

برای افزایش حافظه و قوه مغزی:

روغن کنجد بخورید
عسل را با ارده مخلوط کنید و صبح ها بخورید
خوراکی های بلغمی زیاد  نخورید(که در بالا اشاره شد)
+آب لیمو،آب غوره و سرکه باعث می شوند مطالب را خوب حفظ کنید

اخوی!

  • مدیر انجمن
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1292
  • ارسال: 2697
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #11 : 03 فوریه 2011 ,ساعت 02:16:10 »
+1
نمک دریا
صابون نارگیل و زیتون
کف دریا برای شستشوی دهان
روغن معمولی استفاده می کنیم کنجد نمی صرفه!
روغن زیتون اصل + خود زیتون شکسته اصل !
روخن کرمانشاهی یا روغن خوب

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +144
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #12 : 03 فوریه 2011 ,ساعت 15:32:08 »
0
قابلمه ی مسی
قاشق برنجی
نعل اسب
استفاده می کنی؟
تحقیقاتم کامل بشه در مورد اینا هم مطلب میذارم
(فعلا برای تقویت گوش:سه قطره سرکه خانگی به مدت سه شب بریزید تو گوش)
راستی طبعت چیه؟
من صفراوی(تاحدودی هم دموی!!)

ااــهــــه.م

  • کاربر حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +647
  • ارسال: 1693
  • فرزانگان ١
  • بندرعباس
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #13 : 03 فوریه 2011 ,ساعت 18:03:53 »
0
عسل و ارده؟!
باهم!؟
آخه یکم حال بهم زن نیست؟
وا3 چی خوبه>؟

اخوی!

  • مدیر انجمن
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1292
  • ارسال: 2697
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #14 : 03 فوریه 2011 ,ساعت 18:11:22 »
0
قابلمه ی مسی
حسوم
نعل اسب
استفاده می کنم!

در مورد طبعم هم کاملا گیج شده ام!
علایم دو طبع رو دارم!
یکم اضافه وزن دارم این فکر کنم بلغم بشه
بی خیالم هستم که فکر کنم بلغم بشه
ولی جوش می زنم
داغم می کنم گاهی
پوستمم چرب میشه
ذهنم فعالیتش زیاده که این آخریا فکر کنم ماله مزاج های گرمه
مثلا تو دانشگاه که هستم میرم تو همه نهاد ها و..فعالیت می کنم ! کلا یک جا بند نمیشم!
گاهیم کلا می گیرم می خوابم بی خیال کل همه چیزایی که تو ذهنم بوده و اصلا اگار نه انگار انقدر من دقدقه داشتم!
با کار یدی زود خسته میشم منتها برای نوشتن یک برنامه رایانه ای 24 پای کامپیوتر بیدار نشستم!
پیش یک نفر رفتم گفت ما هفت عضو داریم که هر کدوم یک مزاج یا طبع دارند و ممکنه فرق کنه
مثلا اکثر ایرانی ها چون برنج می خورن معده شان  سرد است
بعد من فکر کنم سرم گرم باشه
کبدمم گرم باشه
+ کلی چیز دیگه که داستان رو پیچیده تر می کنه

بعد تو می دونی دقیقا فرق طبع و مزاج چیه؟
« آخرين ويرايش: 03 فوریه 2011 ,ساعت 18:53:16 توسط independentwise »

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +144
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #15 : 04 فوریه 2011 ,ساعت 12:27:48 »
+2
عسل و ارده؟!
باهم!؟
آخه یکم حال بهم زن نیست؟
وا3 چی خوبه>؟
مزه اش فوق العاده است،من معمولا  صبح ها می خورم.
باید عسلشو زیاد کنید،اگه کار فکریه اردش زیادتر باشه
برای مغز و قوه ی فکر فوق العاده مفیده!مثل دوپینگ میمونه+کلی فایده دیگه هم داره
قابلمه ی مسی
حسوم
نعل اسب
استفاده می کنم!

در مورد طبعم هم کاملا گیج شده ام!
علایم دو طبع رو دارم!
یکم اضافه وزن دارم این فکر کنم بلغم بشه
بی خیالم هستم که فکر کنم بلغم بشه
ولی جوش می زنم
داغم می کنم گاهی
پوستمم چرب میشه
ذهنم فعالیتش زیاده که این آخریا فکر کنم ماله مزاج های گرمه
مثلا تو دانشگاه که هستم میرم تو همه نهاد ها و..فعالیت می کنم ! کلا یک جا بند نمیشم!
گاهیم کلا می گیرم می خوابم بی خیال کل همه چیزایی که تو ذهنم بوده و اصلا اگار نه انگار انقدر من دقدقه داشتم!
با کار یدی زود خسته میشم منتها برای نوشتن یک برنامه رایانه ای 24 پای کامپیوتر بیدار نشستم!
پیش یک نفر رفتم گفت ما هفت عضو داریم که هر کدوم یک مزاج یا طبع دارند و ممکنه فرق کنه
مثلا اکثر ایرانی ها چون برنج می خورن معده شان  سرد است
بعد من فکر کنم سرم گرم باشه
کبدمم گرم باشه کبد که همیشه گرمه!
+ کلی چیز دیگه که داستان رو پیچیده تر می کنه

بعد تو می دونی دقیقا فرق طبع و مزاج چیه؟
با این اطلاعاتی که به من دادی شک ندارم دموی(بهاری یا گرم و تر) هستی!!مطمئن باش
اضافه وزنت هم به خاطر دم هستش-جوش هم افراد دموی می زنند و...(این که یه جا بند نیستی هم مال اینه که تر هست مزاجت)
حجامت برات خیلی خوبه(مخصوصا تو بهار و مخصوصا بیست و هفت حریزان)
من هم دموی ام.(خوشحال باش چون دموی بهترین طبع هستش!)

طبع  و مزاج یکی هستند،نیستند؟فهمیدم!:
طبع ها:دم،صفرا،سودا،بلغم
مزاج ها:گرم و تر،گرم و خشک،سرد و خشک،سرد و تر


-----------------------------------------

خصوصیات افراد در مزاج های مختلف رو هم میذارم این جا:


مشخصات افراد طبع های مختلف

افراد بهاری(گرم و تر)(دموی ها)


این افراد هیکل درشت و بدنی عضلانی دارند و لاغر نیستند. پوستی سرخ و سفید رنگ دارند. موهای پر پشت دارند، نبض پر و قوی دارند. خوب می خوابند و تحمل بی خوابی را نیز دارند. پوست اینها گرم و مرطوب و نرم است. نه گرمایی هستند و نه سرمایی، اما به نسبت تحمل سرما برایشان راحت تر است. میل به شیرینی و ترشی دارند. همه نوع غذا را می توانند بخورند.
این افراد انسانهای شجاع و جسور هستند با اعتماد به نفس بالا. معمولاً مدیر و رهبر یک گروه یا یک جمع می باشند و خوش اخلاق، صمیمی، خوشرو و آرام هستند اما اگر عصبانی شوند، رفتارهای مخاطره آمیز از خود نشان
می دهند. معمولاً اهل ریسک کردن هستند. به اندازه صفراوی مزاج ها منظم ودقیق نیستند، اکثراً بی نظم هستند، هوش و حافظه بالایی دارند. سریع و پر انرژی هستند. استعداد ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون بالا دارند. عروق روی دست ها برجسته است نبض آنان پر و قوی است.
قدرت حرکات بدنی آنها بالاست و صدایی رسا و محکم دارند. قدرت هضم و اشتهایشان خوب است و معمولاً یبوست ندارند.
دموی ها معمولاً افرادی بی خیال و سرزنده و اغلب بی حساب و کتاب اند.


   افراد تابستانی(گرم و خشک)(صفراوی ها)

این افراد لاغر ند اما مفاصل واستخوان بندی درشت و برجسته دارند. پوست گرم وخشکی دارند. رنگ پوست و سفیدی چشم آنها کمی به زردی می زند. موهای پر پشت و سیاه و گاهی مجعد دارند و به علت حرارت و خشکی زیاد بیشتر مستعد تاسی سرند.
خشکی دهان و عطش فراوان دارند. خیلی گرمایی هستند و در تابستان اذیت می شوند. استعداد این را دارند که با خوردن خوراکیهای خیلی گرم دچار خارش و کهیر شوند. تمایل به خوردن ترشی ها (سرکه، تمرهندی و لواشک) را دارند و هم چنین سردیهایی مثل خیار، کاهو و هندوانه. تمایل به خوردن شیرینی در اینها کم است. نبض پر و قوی دارند. عروق برجسته در دست دارند. این افراد زود عصبانی شده و زود هم عصبانیتشان فروکش می کند. بسیار پر انرژی و پر تحرک هستند. افراد باهوش و زیرک هستند و هم چنین پر حرف. در کارها چالاک و سریع هستند. افراد دقیق، منظم و تیز بین هستند.
پیوسته، سریع و بلند صحبت می کنند. خوابشان کم و سبک است. قدرت هاضمه آن ها خوب است و معمولاً یبوست دارند.
از حافظه و قدرت یادگیر ی بالایی برخوردار هستند،  روابط اجتماعی آن ها قوی است. عجول و بی قرارند.
اصولاً مزاج های گرم (دموی ها و صفراوی ها)  از لحاظ اعمال بدنی و خصوصیات حیاتی از قدر ت بالایی برخوردارند، گرما موجب افزایش کارکرد اعضای مختلف می شود


افراد پاییزی(سرد و خشک)(سوداوی ها)ا

غلب افرادی هستند لاغر با استخوانهای نازک و کشیده، پوست سوداوی ها خشک و رنگ آن از حالت سفید تا سبزه و تیره متغیر است، موی بدن سوداوئی ها کم است و موی سرشان به علت سردی و خشکی زودتر دچار سفیدی یا حالت گندمگون می شود، نبض آن ها تقریباً کند اما سفت و باریک است.      در لمس بدنشان سرد و خشک و پوستشان سفت است. بینی آنان خشک است. خواب کم دارند. تحمل هوای سرد را ندارند و در هوای گرم و فصل بهار راحت ترند. در فصل پاییز خیلی اذیت می شوند. تمایل به خوردن شیرینی و گرمی ها دارد. اینها افراد دقیق و منظم، دور اندیش و محاسبه گر هستند و محتاط می باشند.
بیشتر اوقات دچار نگرانی و دو دلی و وسواس در تصمیم گیریها می شوند، افراد لجباز هستند و در تصمیمات خود بسیار پایدار و ثابت قدم هستند. خیلی اهل فکر وخیال هستند. خود خور و درون گرا وکم انرژی هستند. مستعد افسردگی و وسواس اند.حرکاتشان از حالات آرام و کند تا معمولی متغیر است با احتیاط و دقت صحبت می کنند در نتیجه کلامشان سریع و بلند نیست، زود سیر شده اما سریعاً گرسنه می شوند، قدرت هاضمه بالایی ندارند.
افراد سوداوی مزاج افرادی خشک، کم معاشرت، تابع مقررات، فنی، دقیق، حسابگر، دور اندیش و اغلب سمج هستند، اگر نسبت به کسی کینه داشته باشند از دل بیرون نخواهند کرد. اصرار دارند که هر کاری را به انجام برسانند و جنبه عقلانی امور را بیشتر مد نظر دارند . دوستی با سوداوی ها کار ساده ای نیست    


افراد  زمستانی(سرد و تر)(بلغمی ها)

هیکل بلغمی ها معمولاً درشت است و افرادی چاق هستند و بدن پر چربی دارند.
پوست سفید رنگ دارند و در لمس، پوست بدنشان سرد و مرطوب و نرم است.
موهای کم پشت دارند. دهانشان مرطوب است. تشنه نمی شوند. خواب آن ها سنگین و زیاد است. احساس کسلی و بیحالی دارند. تمایل به خوردن شیرینی و ادویه جات و گرمی جات دارند. در فصل زمستان خیلی اذیت می شوند. مستعد ابتلا به بیماریهای روماتیسمی و مشکلات گوارشی هستند. با خوردن سردی ها دچار مشکل می شوند. نبض ضعیف دارند. کم انرژی و کم جنب و جوش هستند و در کارها کند هستند خیلی دیر عصبانی می شوند. فراموشکار و کند ذهن هستند. افراد راحت و بی قید به اکثر مسائل هستند. همه چیز را راحت می گیرند و خود را درگیر چیزی نمی کنند. توان ریسک ندارند. بی اراده هستند . متاثر از دیگرانند.
چندان قوی نیستند. همچنین با تأنی صحبت می کنند. اشتهایشان زیاد نیست و قدرت هضم بالایی ندارند.
بلغمی ها معمولاً افرادی آرام، صبور، تسلیم پذیر و مسالمت جو هستند، بیشتر دور اندیش و با احتیاط هستند و در انجام امور از خود شجاعت نشان نمی دهند، روابط اجتماعی آنان چندان قوی نیست و از حافظه و قدرت تمرکز بالایی برخوردار نمی باشند.





اخوی!

  • مدیر انجمن
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1292
  • ارسال: 2697
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #16 : 05 فوریه 2011 ,ساعت 13:56:59 »
+1
منجم بذار بهت بگم از این لیستت تقریبا من 80%  خصوصیات بهاری ها و %60 خصوصیات  بلغمی ها را دارم!
چجوری؟
نمی دونم!
طب  سنتی


قابلمه مسی و حسوم؛فرهنگ به غارت رفته            

تا چند دهه پیش بین مردم کشورمان مرسوم بود تا برای پخت غذا مخصوصا" خورشت و آش "از قابلمه های مسی استفاده کنند.آن زمان در همه آشپزخانه ها  یک کفگیر آهنی نیز وجود داشت که موقع پختن غذا دایم درون آن قرار می گرفت.مردم به این کفگیر "حسوم" می گفتند.آن زمان کسی نمی دانست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار گیرد.مردم تنها به دلیل اینکه میراث گذشگان بود و می دانستند برای پخت غذا خیلی مفید است از" حسوم" استفاده می کردند.

سال ها گذشت.استکبار زودتر از ما همه چیز را درباره فلسفه حسوم فهمید و به دنبال چاره ای بود تا حسوم را از آشپزخانه ها خارج کند و سرانجام به اسم بهداشت و این که این کفگیر های آهنی غیر بهداشتی است،حسوم را از ما گرفت.

 شاید شما به یاد نداشته باشید اما اگر از بزرگترهای خود جویا شوید به شما خواهند گفت که دهه 50  نان خشکی ها در کوچه پس کوچه های شهر با صدای بلند فریاد می زدند:" قابلمه مسی،کفگیر آهنی خریداریم" کسی آن زمان ندانست که چرا  نان خشکی ها داعیه دار حفظ سلامتی برای مردم ایران شده اندو ظروف به اصطلاح روهی را برای ما به ارمغان آوردند.نان خشکی ها با قیمت ناچیز این قابلمه ها را خریداری کرده و به جای آن، قابلمه آلمینیومی می دادند که به آن روهی می گفتند. جالب این که  در آن دوره اگر کسی ظرف مسی جدیدی را می خواست با ظرف به اصطلاح روهی معاوضه کند با سرسختی  نان خشکی ها روبرو می شد و نان خشکی های متمدن و متفکر! تنها ظروف قدیمی را شایسته تعویض می دانستند. باید متذکر شد که با توجه به برنامه ریزی دقیقی که استعمار انجام داده بود تمامی حکمای ما را در آن دوره به نحوی از بین برده بودند تا دیگر کسی نباشد که با ایجاد تردید مردم را از  فروش قابلمه ها ی مسی و کفگیر های آهنی باز دارد. کسی نمی داند که این همه قابلمه های باارزش مسی که حاصل کار قلم زن های توانای مس بود به کجا رفت.جالب این که قلم زن های مس برای پخت هر نوع غذایی ظرفی را با ضرب آهنگ خاصی تهیه می کردند ، اما بعدها مشخص شد تمامی این ظرف به کشور ترکیه منتقل شده و در کوره ها ذوب شدند تا اثری از آنها باقی نماند.متأسفانه هنوز هم بسیاری از از ما درباره حسوم و چرایی استفاده از آن توسط اجدادمان کوچکترین اطلاعی نداریم.
باید گفت فلسفه استفاده از حسوم در جریان پختن غذا به تیزبینی و دقت حکمای ما باز می گردد.حکما و دانشمندان از آبا ما برای همه گیر کردن سلامتی، حسوم را طراحی کردند تا تعادل بین موادی که وارد بدن می شود و بدن انسان به آن محتاج است برقرار کنند.از نظر علمی امروزی فلسفه  این کار را به این صورت می توان بیان کرد که بدن مخصوصا"مغز" برای سلامت و نشاط و کنترل اسید لاکتیک و کورتیزول به شش میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.پختن غذا درون ظروف مسی موجب تأمین این مقدار یون برای بدن است و حسوم نیز همین مقدار یون آهن را به غذا منتقل می کند تا از طریق غذا وارد بدن شده و با حفظ تعادل موجب سلامتی پایدار برای انسان شود.مطلب دیگر این که در دورانی که استفاده از حسوم در پختن غذا مرسوم بود از کم خونی های رایج که اکنون مردم با آن دست به گریبانند اثری نبود.یون های آهن که از طریق حسوم در سراسر غذا پخش می شد کم خونی ناشی از فقر آهن را برطرف می کرد،اما پس از این که حسوم را به اسم بهداشت از ما گرفتند،کم خونی و بیمای های خونی چون سرطان خون روز به روز در میان مردم افزایش یافت.
کمبود یون مس باعث می شود انسان دایما احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کند و دهن دره های متوالی داشته باشد.در ضمن  این که هیچ کارتل دارویی نمی تواند از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کند و آن چیزی که  به اسم قرص آهن به ما می دهند شامل مولکول آهن هست که نه تنها برای بدن هیچ ثمره ای ندارد،بلکه استفاده آن در دوران بارداری موجب بیش فعالی و خنگی فرزند خواهد شد.هم چنان که استفاده دختران جوان از این قرص ها نارسایی های بسیاری را برای آنها به همراه خواهد داشت.
جالب توجه است که در صورت پختن غذا درون ظرف های مسی و استفاده از کفگیر آهنی حسوم ظرف مدت سه روز اثرات شفابخش در بدن انسان ظاهر می شود.غذا موقع پختن در قابلمه مسی از یون آزاد شده این ظرف استفاده می کند ودرنتیجه در بدن انسان احساس نشاط و انرژی فوق العاده ای ایجاد می شود و دیگر از آن دهن درگی و خمیازه و کسالت خبری نخواهد ماند و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی مخصوصا" برای خانمها نزدیک به دوران عادت ماهیانه است.
بعدها تبلیغات گسترده ای در باره ظروف  تفلون آغاز شد،ظروف به اصطلاح نچسب که یکی از دغدغه های بزرگ کدبانوی خانه را برطرف می کرد.ظروف استیل هم به سرعت جای خود را در آشپزخانه ها باز کرد.دیگر با وجود این همه پیشرفت و توسعه تکنولوژی در عرصه ظروف،اثری از ظرف مسی،برنجی و روهی حقیقی باقی نماند.ظاهر ظرف ها هر روز شکییل تر و زیباتر شد اما تا حال اندیشیده ایم که در پس این ظاهر زیبا چه بیماری های مهلکی نهفته است.باید متذکر شد که یون سرب و آلمینیوم تولید شده در هنگام پختن غذا در این ظروف به قدری کشنده است که بر طبق جدید ترین تحقیقات علمی دنیا می تواند یک کودک 6 ماهه را ظرف یک سال به بیماری های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی 5 سال به بیماری های کبدی و خونی و طحال وسپس سرطان دچار کند.
پس از این که دشمنان با حیله ها و دسیسه های مختلف توانستد حسوم را از آشپز خانه ما بگیرند حکمای ما به فکر چاره افتادند و درنهایت به این نتیجه رسیدند که بهترین چیزی که می تواند جایگزین حسوم شود و از گزند توطئه دشمنان در امان باشد، تکه آهن گداخته شده در آتش یا همان نعل اسب است.نعل اسب به دلیل این که در میان گدازه های آتش قرار گرفته و آب دیده است به راحتی می تواند یون های آهن را آزاد کند.فرایند آزاد سازی  یون در غذا را می توان به صورت تغییر رنگ غذا مشاهده می شود.تا چندی قبل در کشور ما مرسوم بود که در جریان پختن غذاهای آبکی چون "آش و خورشت" نعل اسب را تا پایان مدت پختن درون غذا قرار می دادند و بدین وسیله کمبود آهن خویش را برطرف می کردند.هم اکنون هم اگر به شمال سری بزنید خواهید دید که برای پختن خورشت" مخصوصا فسنجان" نعل اسب را درون غذا قرار می دهند.اگر از مردم آن دیار سوال شود که فلسفه استفاده از نعل اسب در غذا چیست خواهند گفت که برای خوش رنگی غذا از نعل استفاده می کنیم،اما حقیقت این است که این فرایند در جهت تأمین یکی از عناصر اساسی و مورد نیاز بدن که همان یون آهن است،می باشد.اگر دقت کرده باشید مردم شمال ایران کمتر دچار کم خونی ناشی از فقر آهن می شوند، به طوری که بیماری های خونی و سرطان خون در میان آنها به حد صفر رسیده است واین نیست جز  تدبیر و دور اندیشی حکمای ما و عمل به سیره و سنت گذشتگان
http://mahditabib.blogfa.com/post-214.aspx

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +144
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #17 : 05 فوریه 2011 ,ساعت 23:37:31 »
+1
منجم بذار بهت بگم از این لیستت تقریبا من 80%  خصوصیات بهاری ها و %60 خصوصیات  بلغمی ها را دارم!
چجوری؟
نمی دونم!


خوب این میتونه به این خاطر باشه که هر دوشون تر هستن(یک کلام از آقای خیراندیش طبعتو می پرسیدی....اونا خیلی بهتر بلدن)

 و میتونه به خاطر طبع مختلط باشه،نشونش اینه که بعضی موقع ها گرمی و بعضی موقع ها سرد،بعضی جاهای بدنت سرده  و بعضی جاها گرم(تقریبا+یه سری چیزای دیگه)
که احتمالا همینه،طبع مختلط یه بیماریه و هرچه زودتر باید درمان بشه!پیشنهاد حکیم ابوالحبیب خوردن هرشب یک لیوان سرکه انگبین هست:

عسل+یک لیوان آب+یک قاشق سرکه=سرکه انگبین
هرشب پیش از خواب با بعد شام اثرش بیش تره

هزارتا خاصیت دارویی داره:جلوگیری از سکته،معتدل کردن مزاج،شفا(چون عسل به نص صریح قرآن شفا هست)،زیادی عمر،پاکسازی خون و..............
حتما بخور ان شاالله بعد مدتی(2-3ماه)به طبع اصلیت باز می گردی،البته قطعش نکن!
من خودم هم شروع کردم

(میگم که،این یه نسخه ی سردستی و خیلی خوب هست،ولی هرموقع پیش یکی ازین حکیما رفتی مشکلتو حتما حتما بهش بگو)

اخوی!

  • مدیر انجمن
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1292
  • ارسال: 2697
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #18 : 06 فوریه 2011 ,ساعت 14:05:15 »
0
ممنون حکیم ابولقاسم منجم!
شما چه گوشتی می خورید؟

منجم!

  • کاربر فوق فعال
  • *
  • امتیاز: +144
  • ارسال: 966
  • علامه حلی اراک
  • اراک
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #19 : 06 فوریه 2011 ,ساعت 19:56:14 »
0
ممنون حکیم ابولقاسم منجم!
شما چه گوشتی می خورید؟
گوشت گوسفند!

راستی این دوتا رو هم بگو،شاید بهتر بشه نظر داد:
گروه خونیت چیه؟
موهات فره یا صاف؟


راستی با چی مسواک میزنی؟
من فقط با کف دریا
خمیر دندون شیرینه باعث میشه دندونات خراب تر بشه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------



بیماری ها درمان ها:(استخراجی از سخنرانی های حکیم روازاده)


   1:دم کرده نعنا و پونه+آش سیروپیاز+ماسک زدن روی
دهان( تنفس از هوای خود)+دم کرده مرزنجوش(سرما خوردگی)

2:سه شب هر شب سه قطره سرکه خانگی در گوش بریزیم(خوب شدن شنوایی)

3:بلافاصله بعد ترش کردن نصف قاشق چای خوری جوش
شیرین در آب سرد حل شده خورده شود(ترش کردن)

4:ارده رابا عسل مخلوط کرده صبح ها می خوریم(4واحدارده
 و یک واحد عسل)+مواد بلغمی با مصلح مصرف شوند(کار فکری)

یک قاشق اسفند!(اسهال)

5:حجامت آلرژی+نزدیک بودن به مواد حساسیت زا(آلرژی)

6:دستمالی با گلاب خیس کرده هنگام خواب زیر سرمی
گذاریم+مصرف چای گل گاو زبان و بهارنارنج(خوب خوابیدن)

7:هر روزصبح:عسل+آب(خنک باشد)(سرفه)

8:روغن سیاه دانه اصل قبل حمام به موها می زنیم
(سفیدی مو)
9:خورشت گوسفندی،استفاده از نعل اسب در غذا(کم خونی)

10:نیازی به درمان ندارد(استفراغ)

11:نشسته حمام کردن(جلوگیری از ریزش مو)

12:حجامت در بهار(غلبه دم)

13:قی کردن(استفراغ عمدی)+حجامت(غلبه صفرا)

14: خوردن:عسل+آب+یک قاشق زنجبیل(غلبه بلغم)

15:دم کرده برگ سنا(یبوست)

16:میوه های فیبردار
(یبوست مزاج)

17: استفاده آب جوشیده،روغن دنبه(چاقی و بد هیکلی)

18:ریختن عسل در چشم(عسلش باید عالی باشد)(بیماری های چشمی)

19:نمک دریا،روغن کنجد و روغن خوب،خوردن دنبه(فشار خون)

20:پرهیز از تنقلات وآت آشغال(سرماخوردگی در کودکان)

21:مسواک زدن با کف دریا(بیماری دهان و دندان)



اخوی!

  • مدیر انجمن
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1292
  • ارسال: 2697
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : طب سنتی
« پاسخ #20 : 07 فوریه 2011 ,ساعت 00:00:31 »
0
مثل شما!کف دریا
فر نیست ولی شدیدا خشکه و وتراکم  بالا!رشد سریع!و...
فکر کنم A
قابلمه مسی رو چرا سفید می کنن؟
من یادم رفته شما یادته؟

Captain.Pisko

  • خاک انجمن خورده
  • *
  • امتیاز: +6195
  • ارسال: 2921
  • مدرسه
  • کرج
درمان با جوشانده های گیاهی
« پاسخ #21 : 17 ژوئیه 2011 ,ساعت 21:00:26 »
+3
موضوع از این قراره  که وقتی پیش مادر بزرگت می شینی  اگر  خدایی نکرده بگی دردی مرضی داری   شروع می کنه انواع و اقسام جوشونده

هایی که  اسمش  به گوش مبارک هم نخورده رو به خوردت می ده  و تهشم  یا خوب میشی یا بدتر

تو ای تاپیک درباره ی اینا  صحبت می کنیم:

_معرفی جوشونده هایی که می شناسیم

_ چه جوشونده ای  چه  تاثیر درمانی یا مخربی داره؟

_چه جوشونده هایی اگر  با هم استفاده بشن مفیدند  و کدوما  تاثیر  بدی دارند؟

_ اصلا اعتقادی  به استفاده  از این  چیزا برای درمان دارین؟

_....

هرچیزی که بهش مربوط باشه هم می تونه کمک کنه  ;)

Captain.Pisko

  • خاک انجمن خورده
  • *
  • امتیاز: +6195
  • ارسال: 2921
  • مدرسه
  • کرج
پاسخ : درمان با جوشانده های گیاهی
« پاسخ #22 : 17 ژوئیه 2011 ,ساعت 21:09:06 »
0
اولی مال من:


گیاه رازیانه و خواص درمانی و مخرب:

خواص درمانی:

جوشانده بذر رازیانه  با پر سیاوشان و انجیر جهت سرفه و تنگ نفس و شكستن باد و تسكین درد پهلو و تهیگاه و قولنج تجویز شده ، از قى و اسهال جلوگیرى مى کنه.

واسه درمان اسهال  همراه  با زیره هم  استفاده می شه


دم کرده ی میوه این گیاه واسه  درمان دل درد بچه ها استفاده می شه (کلا ضد نفخه)

دفع کننده ی  سنگ کلیه و مجاری ادراریه

می گن جوشوندش واسه  بینایی هم خوبه و تقویتش می کنه

به کم کردن سرفه هم کمک می کنه

قطره های خوراکی و اسانس هاشم هست البته ولی  چون اینجا بحث جوشوندس از اونا حرفی نمی زنیم

اخوی!

  • مدیر انجمن
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امتیاز: +1292
  • ارسال: 2697
  • شهید سلطانی
  • البرز-کرج
پاسخ : درمان با جوشانده های گیاهی
« پاسخ #23 : 24 ژوئیه 2011 ,ساعت 12:47:38 »
+1
چای دارچین مخصوص! ;)


یک چایی میگم به جای چایی سیاه که می خورید بخورید خیلی هم خوش مزه است!
یک قاشق چوب دارچین می ندازین تو قوری
چند تا هل هم می ندازین توش
یکم زعفرونم دوست داشتین اضافه کنین
بذارین تا با بخاری که از کتری میاد بالا 45 دقیقه  یک ساعت دم بکشه
هرچی بیشتر بمونه طعم و رنگش بهتر میشه
بعد می تونین نوش جان کنین
برای معده خیلی خوبه
برای نشاطتون خیلی خوبه
اگر خواب آلویین بیدارتون میکنه
اگر حال نداری کاری کنی بهت حال میده
مقوی قلبته
خیلی خوش بوو خوش عطره
اگر معده ات سرده گرمش میکنه
می تونین یکم ابتکارم به خرج بدین و یک سیب کوچولو مثلا یک سیب قندی بذارین توش و بذارین با دارچین و هل و....دم بکشه
بر عطر طعم چای اضافه میکنه و شیرینی که داخل خود سیب بوده وارد چای میشه یک شیرینی طبیعی و خوش مزه! :) :) :) ;;) :) :)


« آخرين ويرايش: 24 ژوئیه 2011 ,ساعت 12:50:25 توسط اخوی! »

sadlove

  • مدیر داخلی
  • خاک انجمن خورده
  • *
  • امتیاز: +3444
  • ارسال: 995
  • فرزانگان 1
پاسخ : درمان با جوشانده های گیاهی
« پاسخ #24 : 16 نوامبر 2011 ,ساعت 20:14:58 »
+1
خواص بابونه

تقويت كننده معده - تسكين دهنده درد سر - ضد سنگ مثانه - دافع سودا - ضد عفوني كننده - تقويت كننده اعصاب - ضد التهاب معده - ضد تب هاي عفوني - باز كننده كيسه صفرا - ضد ريزش اب بيني - ضد يرقان - لطيف كننده پوست - ضد آسم - تسكين دهنده درد سينه و جگر - عرق آور - زياد كننده قدرت هضم غذا - ادرار آور - تقويت كننده قواي مغزي و فكري و .....

منبع: كتاب سر الشفا ;D

من واسه اعصاب يا سر درد بعضي وقتا ميخورم....هم بوش خوبه هم رنگشو دوس دارم ;D