یک مدیر
مدیر کل
خاک انجمن خورده
امتیاز پست ها: +66علامه حلی
|
 |
« : 23 مرداد 1387,ساعت 12:29:09 » |
0
|
برخی روبات از طریق نرم افزارهایی که روی کامپیوتر نصب شدن مدیریت میشن. برخی از این نرم افزارها توسط خود افراد نوشته میشه برخی هم از نرم افزارهای آماده هستند. حالا خواسته من از شما اینه که هرنرم افزاری رو میشناسین معرفی کنید. حتی اگر فقط اسمش رو میدونید بگید. لینک اینترنتی هم اگر داشته باشین خیلی بهتر میشه.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
با توجه به اینکه سرم شلوغه و زندگی دارم (!) ، پیغام های خصوصی این اکانت رو بستم.
|
|
|
محمد حسین حیدری
کاربر فوق حرفه ای
امتیاز پست ها: +9شهید قدوسی قم
|
 |
« پاسخ #1 : 24 مرداد 1387,ساعت 22:03:58 » |
0
|
من دقیقاً روش کنترل مدار رو با کامپیوتر نمی دونم ولی فکر کنم که باید با پورت پرینتر یا پورت سریال rs232 کار کنی که کار کردن باهاش با برنامه ویژوال بیسیک خیلی ساده و راحت هستش.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
اگه تو از پیشم بری من ججوری زندگی کنم؟ 
|
|
|
مـهمّد بذرکار
مدیر کل
خاک انجمن خورده
امتیاز پست ها: +119شهید بهشتی کاشان
|
 |
« پاسخ #2 : 24 مرداد 1387,ساعت 22:33:47 » |
0
|
من زیاد دنبال روباتیک نیستم! اما چند وقتیه توی مرکز چند گروه از مدارس مختلف شهر رو آموزش می دن (شاید هم بهتره بگم می دادن) اونا تحت لینوکس بودن می گفتن ویندوز به درد کارشون نمی خوره؛ حالا من نمی دونم کارشون چی بود! البته زبان برنامه نویسی که داشتن ++C بود! اگه بخواین خودتون برنامه بنویسین و یه روبات یا یه دستگاه رو کنترل کنین با Visual Basic 6.0 خیلی ساده از پرت پرینتر استفاده می شه! اگرم بخواین با VB.net ia C#.net کار کنین حتماً یه مثالایی توی ام.اس.دی.ان و اس.دی.کا پیدا می شه!  ! منبعی هم که من برای پیدا کردن مثال های برنامه نویسی بلدم: http://www.planet-source.code.com هستش ! توی اونجا در مورد هرچی که می خواین سرچ کنین احتمالا یه مثال هایی ازش باشن !
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
حکیمی گفت: مشورت خوبه، حتی با کدو 
|
|
|
پوریا محتشمی
کاربر فوق فعال
امتیاز پست ها: +1شهید بهشتی کاشان
|
 |
« پاسخ #3 : 28 شهريور 1387,ساعت 18:23:25 » |
0
|
بیستر این کار های ها جنبه کنترلی به خود میگیره برای ارتباط ربات با پورت پرینتر به اینجا رجوع شود: http://www.sampadclub.com/forum/index.php/topic,854.0.htmlاگر هم می خواهید با پورت سریال کار کنید در VB (ویژ|ل بیسیک) یک ماژول هست به نامMSCOMM که به راحتی با آن میتوانید با پورت سریال کار کنید (RS232) اگر توضیح بیشتر می خواهید بگویید تا یک تاپیک باز کنم با مثال عملی توضیح بدهم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mAhsAAA
خاک انجمن خورده
امتیاز پست ها: +11فرزانگان امین اصفهان
|
 |
« پاسخ #4 : 16 تير 1388,ساعت 12:21:50 » |
0
|
ما از نرم افزار codevision و زیان ++C استفاده میکنیم.برای ارتباط با بورد هم از پورت سریال استفاده میکنیم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ماهم بالاخره کنکوری شدیم! دعامون کنین سمپادیا...
|
|
|
fafa*****
کاربر حرفه ای
امتیاز پست ها: +1فرزانگان....TEHRAN CITY!!!!!!!!!!!
|
 |
« پاسخ #5 : 22 مرداد 1388,ساعت 03:54:22 » |
0
|
ما از نرم افزار codevision و زیان ++C استفاده میکنیم.برای ارتباط با بورد هم از پورت سریال استفاده میکنیم.
آره codevision تقريبا همه ي كاراي رباتيك رو پوشش ميده براي طراحي مدار و طراحي بدنه ي ربات هم ميشه از porotel و autocad استفاده كرد.... البته بقيه برنامه هاي avr هم مناسبه...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
وقتی که دیگر نبود... من به بودنش نیازمند شدم..... وقتی که دیگر رفت... من به انتظار امدنش نشستم..... وقتی که دیگر نمیتوانست مرا دوست بدارد... من او را دوست داشتم..... وقتی که او تمام کرد.. من شروع کردم..... وقتی او تمام شد...من اغاز شدم.... و چه سخت است تنها متولد شدن.... مثل تنها زندگی کردن است . مثل تنها مردن!
|
|
|
mAhsAAA
خاک انجمن خورده
امتیاز پست ها: +11فرزانگان امین اصفهان
|
 |
« پاسخ #6 : 22 مرداد 1388,ساعت 20:00:45 » |
0
|
برای طراحی های مکانیکی نرم افزار Catia پیشنهاد میشه.چون نرم افزار تخصصی مکانیکه.ولی autocad در اصل مال معماریه.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ماهم بالاخره کنکوری شدیم! دعامون کنین سمپادیا...
|
|
|
Mohammad Shirazi
کاربر فوق فعال
امتیاز پست ها: +3شهید HELL ! kINGDOM
|
 |
« پاسخ #7 : 21 مهر 1388,ساعت 13:33:17 » |
0
|
ببین بحث اینه که واسه چه کاری این ارطبات رو می خوای اگه میشه کارتو بگو من راه حل درست رو بت میگم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
The truth is not true!!!! the Truth is your own if U think Its TRUTH and The TRUTH is written in blood because its Ur own & Ur dream is the Truth if U see A thing if U feel A thing U build it like a building(!!!) and there is no thing.
|
|
|
|
|
Hussein
کاربر نیمه فعال
امتیاز پست ها: 0شهيد بهشتي
|
 |
« پاسخ #9 : 06 آذر 1388,ساعت 20:32:52 » |
0
|
نمي دونم چرا هيچ كي از bascom-avr 1.11.9.5 حرفي نمي زنه هم كار باهاش راحته هم زبونش بيسيكه هم گرافيكيه و برنامه ها رو توي tab هاي جدا باز مي كنه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
MellicA
کاربر حرفه ای
امتیاز پست ها: 0فرزانگان امین
|
 |
« پاسخ #10 : 14 دي 1388,ساعت 15:32:26 » |
0
|
من زیاد دنبال روباتیک نیستم! اما چند وقتیه توی مرکز چند گروه از مدارس مختلف شهر رو آموزش می دن (شاید هم بهتره بگم می دادن) اونا تحت لینوکس بودن می گفتن ویندوز به درد کارشون نمی خوره؛ حالا من نمی دونم کارشون چی بود! البته زبان برنامه نویسی که داشتن ++C بود! اگه بخواین خودتون برنامه بنویسین و یه روبات یا یه دستگاه رو کنترل کنین با Visual Basic 6.0 خیلی ساده از پرت پرینتر استفاده می شه! اگرم بخواین با VB.net ia C#.net کار کنین حتماً یه مثالایی توی ام.اس.دی.ان و اس.دی.کا پیدا می شه!  ! منبعی هم که من برای پیدا کردن مثال های برنامه نویسی بلدم: http://www.planet-source.code.com هستش ! توی اونجا در مورد هرچی که می خواین سرچ کنین احتمالا یه مثال هایی ازش باشن ! اونا که میگین احتمالا شبیه سازی کار نمی کردن؟! ما از نرم افزار codevision و زیان ++C استفاده میکنیم.برای ارتباط با بورد هم از پورت سریال استفاده میکنیم.
تصحیح می کنم! زبان C پروتئوس رو همه کارگاه های چاپ برد قبول نمی کنن. پروتل فراگیر تره. . . . در کل برنامه نویسی و ارتباط با ربات با زبان اسمبلی راحت تره. چون اصطلاحا زبان سطح پایینه و به زبان ربات نزدیک تره. در واقع راحت تر حرفتون رو بهش می فهمونید. Codevision گاهی خیلی دقیق عمل نمی کنه. مثلا برای برنامه نویسی تعقیب خط یا امدادگر زیاد جالب نیست. اما برای ساکر (فوتبالیست) مشکلی پیش نمیاره( اگر هم میاره من سراغ ندارم!). برای برنامه نویسی به زبان اسمبلی هم می تونید از نرم افزار های خود AVR استفاده کنید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
I start again, and whatever day may come
|
|
|
MellicA
کاربر حرفه ای
امتیاز پست ها: 0فرزانگان امین
|
 |
« پاسخ #11 : 14 دي 1388,ساعت 15:41:17 » |
0
|
در ضمن با Codevision می تونید برنامه رو به ربات منتقل کنید اصطلاحا Program کنید. و نیازی به اینکه از برنامه ای جدا برای انتقال برنامه استفاده کنید نداره.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
I start again, and whatever day may come
|
|
|
هومن.خ
کاربر فوق حرفه ای
امتیاز پست ها: +5
|
 |
« پاسخ #12 : 26 بهمن 1388,ساعت 10:37:06 » |
0
|
در ضمن با Codevision می تونید برنامه رو به ربات منتقل کنید اصطلاحا Program کنید. و نیازی به اینکه از برنامه ای جدا برای انتقال برنامه استفاده کنید نداره.
بسکام ای وی آر هم چنین قابلیتی رو داره...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
و خدایی که در این نزدیکی است ...
|
|
|
|