طبق وظایف مدیران انجمنها یه سری قوانین برای انجمن میذارم.لطفا همه کاربرها به این قوانین به عنوان مکمل قوانین کلی سایت عمل کنند.در غیر اینصورت بهشون تذکر داده میشه و در صورت تکرار باهاشون برخورد شدیدتر میشه!
من نمیدونم چرا اینقدر استقبال بچه ها از این انجمن کمه.دوستانی که به رباتیک علاقه دارن لطفا به من کمک کنن تا انجمنو فعال کنیم.منتظر پیشنهادهاتون از طریق پیغام خصوصی هستم.

این هم از قوانین:
1.قبل از اینکه تاپیک جدید ایجاد کنید یا سوالی بپرسید مطمئن شید که قبلا اون موضوع مطرح نشده.مطرح کردن موضوعات تکراری فقط باعث سردرگمی کاربرها و سخت تر شدن استفاده از مطالب میشه.
2.
کسانی که جواب سوال مطرح شده رو نمیدونند جواب ندهند.پستهای نامربوط باعث انحراف بحثها و درنهایت بی نتیجه بودن آنها میشند و اینطوری کسی جواب سوال خودشو نمیگیره.
3.در نظر داشته باشید که این یه انجمن علمی ـ تخصصیه.
حتی الامکان از شوخیهای بی مورد خودداری کنید.
4.با توجه به علمی بودن انجمن و با اعتقاد به اینکه کسی که چیزی رو نمیدونه باید آن را با پرسش از کسانی که میدونن یاد بگیره،
از دادن جوابهای دلسرد کننده، مسخره کردن کاربرها، سطح پایین دانستن سوالات و... جدا خودداری کنید.5.فراموش نکنین که زکات علم، آموختن آن به دیگران است.پس علم خودتونو به دیگران انتقال بدید و جواب سوالات آنها رو درصورتی که بلدید بدید.
6.من هم مثل بقیه مدیران انجمنها اصلا دوست ندارم پست کسی رو پاک کنم.ولی درصورتی که کسی به قوانین اهمیت نده حتما این کارو خواهم کرد.
بیاید همه مون مدیر خودمون باشیم تا من مجبور نشم در بحثها مداخله کنم.
7.در نهایت از همه تون خواهش میکنم این سایت و این انجمن رو به دوستان علاقه مندتون معرفی کنید تا در کنار هم بتونیم از بحثها استفاده مفید داشته باشیم.
در صورتی که کم و کاستی در قوانین میبینید یا پیشنهادی دارید، فقط از طریق پیغام خصوصی من رو در جریان بذارید.