خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: یه سری پیشنهاد برای قسمت الگوریتم  (دفعات بازدید: 144 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
Unicorn
کاربر فعال
*

آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
وضعیت: دانش آموز
تعداد ارسال: 99

کنکوری شدیم.... ؟! همین؟!

ديدن مشخصاتفرزانگان امین
« : 15 تير 1388,ساعت 15:09:50 »

سلام...
من دیدم این قسمت زیاد طرفدار نداره کلی ناراحت شدم ناراحت
من خودم عاشق الگوریتمم، برای همین دلم می خواد اینجا پررونق تر باشه! هر کی دوست داره این طوری باشه دستش بالا!

فک کنم اینجا رو باید چند قسمتش کرد، مثل قسمت الگوریتم های سورت، الگوریتم های گراف، دیتا استراکچر ها ( ظاهرا بهش میگن داده ساختار! )، الگوریتم های مچینگ و ...

من تابستون دو سال پیش ( وقتی اول دبیرستان بودم! ) الگوریتم می خوندم. ممکنه چیز زیادی یادم نباشه، ولی دوست دارم اگه اشتباهی توی حرفام بود حتما تذکر بدین! خوشحال می شم که دوباره برام یادآوری بشه... خب بسم الله! بیاین این جا رو یه کم رونق ببخشیم!
خارج شده است

گيرم كه ميزنيد/ گيرم كه مي كشيد/ با رويش سبز جوانه ها چه مي كنيد؟!

brothers to each other in this world we remain!!!!
ندا مکرم
مدیر کل
خاک انجمن خورده
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1681

ديدن مشخصات آدرس ايميلدبیرستان فرزانگان 1 تهران
« پاسخ #1 : 16 تير 1388,ساعت 18:19:24 »

داده ساختار : ساختمان داده ها! :دي (يه كتاب هم به همين اسم هست!)
خيلي خوبه، شما كمك كنيد و مطالبي كه به ذهنتون مي رسه رو بگين، من و بقيه ي دوستان هم ادامه مي ديم. شايد در كنارش مسئله يا راه هاي خوبي هم به ذهنمون رسيد! چشمک
خارج شده است

"وقتي كسي رويايي در دل دارد، بايد بي معطلي قبل از آن كه زندگي آن را براي هميشه با خود ببرد، به آن تحقق دهد..."
مكسنس فرمين - عسل
فاطمه زهرا قرائی منش
faTZ
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1026

fzgharaee
ديدن مشخصات WWW آدرس ايميلپیش دانشگاهی فرزانگان تهران
« پاسخ #2 : 15 مهر 1388,ساعت 08:53:01 »

سلام...
من دیدم این قسمت زیاد طرفدار نداره کلی ناراحت شدم ناراحت
من خودم عاشق الگوریتمم، برای همین دلم می خواد اینجا پررونق تر باشه! هر کی دوست داره این طوری باشه دستش بالا!

فک کنم اینجا رو باید چند قسمتش کرد، مثل قسمت الگوریتم های سورت، الگوریتم های گراف، دیتا استراکچر ها ( ظاهرا بهش میگن داده ساختار! )، الگوریتم های مچینگ و ...

من تابستون دو سال پیش ( وقتی اول دبیرستان بودم! ) الگوریتم می خوندم. ممکنه چیز زیادی یادم نباشه، ولی دوست دارم اگه اشتباهی توی حرفام بود حتما تذکر بدین! خوشحال می شم که دوباره برام یادآوری بشه... خب بسم الله! بیاین این جا رو یه کم رونق ببخشیم!

خیلی خوبه که شما تلاش میکنید برای پررونق تر کردن اینجا.
میشه یه سری مسابقه الگوریتمیک گذاشت.که البته آریمتا قبلا شبیه این کار رو کرده.شما هم ایده های خودتون رو بیان کنید
از همکاری و توجه شما خیلی متشکریم!
خارج شده است

سمپاد....میمیرد آرام...
گام آخر..شروع راهی دیگر..سرودن ها از آغاز،از راز ،شور پرواز
تا آن روزی...که خیزد فریاد از ما ورسد آوازی نو ..روزی نو شوقی بی پایان
......با هم...میمانیم..................
محمد زابلیان
MoZab
کاربر فوق فعال
*

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 174

الافم شدید

mohammad_zabolian
ديدن مشخصات WWW آدرس ايميلدبیرستان شهید اژه ای اصفهان
« پاسخ #3 : 12 دي 1388,ساعت 22:36:53 »

چه رونقی واقعا، آخرین پست همین تاپیک هم مال ۱۵ مهر است و الان که من دارم پست بعدی رو می دم ۱۲ دی است، یعنی همین تاپیک هم رونق نداره.
به نظر من این بخش رو ( الگوریتم رو می گم ) ببرید تو قسمت المپیاد کامپیوتر چون اونجا کاربردش زیاده، من خودم از اسفند پارسال تو این ساین عضو شدم، تو قسمت المپیاد کامپیوتر هم می رفتم ولی اینجا سر نمی زدم ( البته یه کم هم اشکال از منه پوزخند‌) ولی به نظر من اگه اونجا باشه بهتر میشه، به خصوص حالا که برا مرحله ۲ هم الگوریتم نیازه.
یه نکته دیگه، انگار اینجا یه مدیر مستقل برا خودش نداره، به نظر من اگه یه مدیر جدا برا بخش الگوریتم بذارید هم خوبه.
خارج شده است

صندلیش خیلی داغه،  حتما تشریف بیارید:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,15743.0.html
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :  

Clicky Web Analytics