85050093
کاربر فوق فعال
آفلاین
جنسيت : 
وضعیت: دانش آموز
تعداد ارسال: 145
 دبیرستان فرزانگان امین اصفهان
|
 |
« : 20 مرداد 1388,ساعت 09:29:31 » |
|
دوستان سلام.من اومدم تا درد دل خودم رو به گوش تمام سمپادیا برسونم. حتما همتون درمورد مسابقه ی همایش علمی فیزیک درسبزوارشنیده بودید.من فرحناز قربانی جزو 10نفر اول شده بودم و قرار بودبرای سخنرانی به سبزوار بروم. با کلی شور و ذوق آماده ی رفتن شدم ولی وقتی مدیرمون قبول نکرد منو ببره من نا امیدشدم. قرار شد خانواده برایم بلیط تهیه کنه اما سبزوار هیچگونه بلیط مستقیمی نداشت.من آخه چه کار باید می کردم یک ماه روی این پروژه کار کرده بودم.به آقای آخوندی مسئول همایش خبر دادم و ایشون هم با کمال بی رحمی جایزه ی من رو به یک نفر دیگه دادند. حالا شما قضاوت کنید من چه طور دیگه امیدی برای کار کردن روی طرح های دیگه داشته باشم؟ من فقط و فقط به خاطر این که نتونستم برم باید قبول می کردم که جایم رو به کسی دیگری بدم.اصلا اونا با خودشون نگفتند که خوب حالا شاید ما بتونیم یه تقدیری هر چندکم ازش بکنیم.این طرحش رو 1ماه کار کرده؟ تازه اسم این همایش، همایش علمی فیزیک گذاشته بودند.در همایش های علمی هیچ وقت جای کسی رو به کس دیگری نمیدن.مقام اون فرد حفظ میشه. آیا این عدالت است.... خدایا تو شاهد زحماتم که به هدر دادند باش.....
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 20 مرداد 1388,ساعت 12:58:40 توسط 85050093 »
|
خارج شده است
|
گوش زمين به ناله ي من نيست آشنا من طاير شكسته پر آسمانيم
|
|
|
مُحسن...!
!Big Dady!
ناظم
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1006
愛は美しい
 شهید.ب ری
|
 |
« پاسخ #1 : 20 مرداد 1388,ساعت 10:47:43 » |
|
آخوندی این آخوندی با اونی که تو اتاق آموزش سمپاده نسبتی نداره؟ ------------------------------------------------------------------ خانوم 85050093 از این ظلما در حق ما ها هم خیلی پیش اومده. شما باید همسن من باشید(اول میرید؟) فرصت زیاد هست، فرصتای اساسی تو دبیرستانه...اینجور همایش ها هم زیاده.نگران نباش...ما هم ظلم دیده ایم.مثالاشو تو انجمن بگردین ببین.
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 20 مرداد 1388,ساعت 10:48:09 توسط مُحسن عُلیائی »
|
خارج شده است
|
عید همتون مبارک، اواسط و بعد عید میبینمتون..
|
|
|
نــيما
ناظم
کاربر فوق حرفه ای
آنلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 969
 شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
|
 |
« پاسخ #2 : 20 مرداد 1388,ساعت 11:38:16 » |
|
متاسفانه از اين مشكلات هميشه هست و پاياني نداره . اين موضوعي كه شما گزارش كردين يعني حتي عوامل برگزار كننده اين همايش نيز براي كار خود ارزش قائل نيستند كه اقدام به چنين كاري ميكنن ناراحت نباش مهم اون كاريه كه خودت كردي و خودت ميدوني ! ميدوني من چند تا وسيله و طرح تا حالا آماده كردم ولي به هيچ جا ارائه نكردم؟! ارزش اين تحقيقات دوران هاي راهنمايي و تا حدودي مقاطع اول دبيرستان بيشتر بايد براي خودتون باشه و بس اميدوارم دلسرد نشده باشين و به تحقيقات خودتون ادامه بدين
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
× عید همه ی دوستان پس و پیش مبارک × اگه کسی تو ایام عید مشهد میاد به من بگه دور هم باشیم !!
|
|
|
امـيــــــــــــر
كاوشگر
ناظم
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1578
پيچيده،خود محور،هيجان انگيز،غیرقابل پیشبینی
 شهيد هاشمي نژاد1 مشهد
|
 |
« پاسخ #3 : 20 مرداد 1388,ساعت 11:50:44 » |
|
ببينيد اين كه شما نتونستيد بريد حالا به هر دليل خيلي بده و همينطور كار دبيرخانه همايش خيلي اشتباه بوده ولي شما نبايد انتظار داشته باشيد كه جايزه اي به شما بدن ولي من موندم كه حداقل يك لوح تقدير براي شما بايد ارسال مي شد در پايان هر همايش گله هايي از همايش و كمبود ها و كاستي هاش مي شه مثلا همين همايش رياضي پژوهان جوان (يادواره رضا صادقي) كه فكر مي كنم بزرگترين همايش سمپادي باشه با اين كه امسال ما سعي كرديم از هرسال بهتر برگزار بشه اما بازهم در پايان خيليا اومدن اعتراض كردن كه البته بيشترش سر داوري و جايزه بود اما مي دونيد چرا اونها آمدن اعتراض كردن؟ براي اين كه دبير همايش از مشهد حتي يك دونه هم مقاله برگزيده نداشتيم براي اينكه دبير همايش مي گفت بقيه كه از سراسر كشور آمدن خيلي زحمت كشيدن اگه ما بيايم ار مشهد انتخاب كنيم در حق آنها ظلم شده حالا اينو براي چي گفتم؟؟؟؟ براي اينكه بگم اگر توي يه همايش كاري براي شما خوشايند نباشه براي چند نفر ديگه خيلي خوشاينده پس بالاخره يك نفر اينجا ناراحت مي شه و هيچ كاري هم نمي شه تازه اين يك مورد از 10 ها موره كه شما گفتي ؟ من خودم چون تو دبيرخونه همايش بودم مي دونم كه يه همايش چه مشكلاتي پيش روش داره
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مثل ماهي زنده ، مثل سبزه زيبا، مثل سمنو شيرين ، مثل سنبل خوشبو ، مثل سيب خوش رنگ و مثل سکه با ارزش باشيد. نوروز یر همه ی سمپادی های سمپادیا مبارک!
|
|
|
Death
etude
کاربر فوق حرفه ای
آنلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 649
Should I lock the last open door
 فرزانگان1 شیراز
|
 |
« پاسخ #4 : 20 مرداد 1388,ساعت 13:01:59 » |
|
اینقدر موضوع ها تو ایران جای تاسف دارن که این صد هزارمیشم نمیشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
سال نوی همگی مبارک حال ندارم p.m بدم!     feliz año nuevo Le deseo suerte Bita 3>
|
|
|
مُحسن...!
!Big Dady!
ناظم
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1006
愛は美しい
 شهید.ب ری
|
 |
« پاسخ #5 : 20 مرداد 1388,ساعت 13:06:03 » |
|
ببينيد اين كه شما نتونستيد بريد حالا به هر دليل خيلي بده و همينطور كار دبيرخانه همايش خيلي اشتباه بوده ولي شما نبايد انتظار داشته باشيد كه جايزه اي به شما بدن ولي من موندم كه حداقل يك لوح تقدير براي شما بايد ارسال مي شد در پايان هر همايش گله هايي از همايش و كمبود ها و كاستي هاش مي شه مثلا همين همايش رياضي پژوهان جوان (يادواره رضا صادقي) كه فكر مي كنم بزرگترين همايش سمپادي باشه با اين كه امسال ما سعي كرديم از هرسال بهتر برگزار بشه اما بازهم در پايان خيليا اومدن اعتراض كردن كه البته بيشترش سر داوري و جايزه بود اما مي دونيد چرا اونها آمدن اعتراض كردن؟ براي اين كه دبير همايش از مشهد حتي يك دونه هم مقاله برگزيده نداشتيم براي اينكه دبير همايش مي گفت بقيه كه از سراسر كشور آمدن خيلي زحمت كشيدن اگه ما بيايم ار مشهد انتخاب كنيم در حق آنها ظلم شده حالا اينو براي چي گفتم؟؟؟؟ براي اينكه بگم اگر توي يه همايش كاري براي شما خوشايند نباشه براي چند نفر ديگه خيلي خوشاينده پس بالاخره يك نفر اينجا ناراحت مي شه و هيچ كاري هم نمي شه تازه اين يك مورد از 10 ها موره كه شما گفتي ؟ من خودم چون تو دبيرخونه همايش بودم مي دونم كه يه همايش چه مشكلاتي پيش روش داره
وقتی برنامه ریزی و بودجه مناسب همایش و نیروی کار مناسب تو هر کاری وجود داشته باشه دلیلی وجود نداره که که مشکلی پیش بیاد، اگر هر کدوم از این عناصری که گفتم کامل نباشه نشان از ضعف مدیریتی هست که باید برای اجرای دقیق یک همایش یا برنامه پیش بینی های لازم رو بکنه، که حالا هرچقدر هم اعضا تلاش بکنند باز هم به حد مطلوب نمیرسه که البته هر چیزی که توی این مملکت برگزار میشه حالتی به این شکل داره.
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 20 مرداد 1388,ساعت 13:07:54 توسط مُحسن عُلیائی »
|
خارج شده است
|
عید همتون مبارک، اواسط و بعد عید میبینمتون..
|
|
|
آرمان حقیقی
کاربر فوق حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 540
 شهید بهشتی سمنان
|
 |
« پاسخ #6 : 20 مرداد 1388,ساعت 13:08:11 » |
|
نگرانش نباشید.تو ایران اینا عادیه! اینا باعث میشه ماها کمتر علاقه نشون بدیم.ولی سعی کنید این مسایل روتون تاثیر نداشته باشه. بالاخره به این مسایل عادت می کنید!!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
 ?!!!! where is my vote
|
|
|
Gama
کاربر حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
وضعیت: دانش آموخته
تعداد ارسال: 465
 فرزانگان
|
 |
« پاسخ #7 : 20 مرداد 1388,ساعت 13:14:58 » |
|
اوو..خیلی از این مشکلا پیش میاد! مگه به خاطره جایزه اونا تلاش کرده بودی؟مسلما نه!وقتی به یه جایی در آینده رسیدی همینا التماست میکنن! ما هم از این مشکلا تو همایش زیستمون داشتیم!جایزش سکه بود یکی غایب بود بعدا که رفت بخوادش گفتن کدوم سکه؟خواب دیدی خیره!!! زیاد ناراحت نشو!چون همون آدم رفت المپیاد بازم مقام آورد!حالا همونا التماسش میکنن بیا معلم شو اونم نمیره!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
روزی فرا خواهدرسید مرگ من و آن روز بهترین غروب زندگی خسته ی یک .....ست.خداحافظ.
|
|
|
sampadiiii
کاربر حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 391
حتی بلورهای آب نیز شعور دارند.
 فرزانگان
|
 |
« پاسخ #8 : 20 مرداد 1388,ساعت 13:36:10 » |
|
دوستان سلام.من اومدم تا درد دل خودم رو به گوش تمام سمپادیا برسونم. حتما همتون درمورد مسابقه ی همایش علمی فیزیک درسبزوارشنیده بودید.من فرحناز قربانی جزو 10نفر اول شده بودم و قرار بودبرای سخنرانی به سبزوار بروم. با کلی شور و ذوق آماده ی رفتن شدم ولی وقتی مدیرمون قبول نکرد منو ببره من نا امیدشدم. قرار شد خانواده برایم بلیط تهیه کنه اما سبزوار هیچگونه بلیط مستقیمی نداشت.من آخه چه کار باید می کردم یک ماه روی این پروژه کار کرده بودم.به آقای آخوندی مسئول همایش خبر دادم و ایشون هم با کمال بی رحمی جایزه ی من رو به یک نفر دیگه دادند. حالا شما قضاوت کنید من چه طور دیگه امیدی برای کار کردن روی طرح های دیگه داشته باشم؟ من فقط و فقط به خاطر این که نتونستم برم باید قبول می کردم که جایم رو به کسی دیگری بدم.اصلا اونا با خودشون نگفتند که خوب حالا شاید ما بتونیم یه تقدیری هر چندکم ازش بکنیم.این طرحش رو 1ماه کار کرده؟ تازه اسم این همایش، همایش علمی فیزیک گذاشته بودند.در همایش های علمی هیچ وقت جای کسی رو به کس دیگری نمیدن.مقام اون فرد حفظ میشه. آیا این عدالت است.... خدایا تو شاهد زحماتم که به هدر دادند باش.....
نمیتونستن جایزه رو برای شما نگه دارن وحداقل اسمتون رو برای اهدای جوایز بخونن؟یعنی اگه جایزه شما رو نگه میداشتن تا به خودتون بدن شب خوابشون نمیبرد؟تاسف برانگیزه...وقتی چنین برخوردی با نخبگان مملکت میشه نباید انتظار چیزی جز فرار مغز ها رو داشت...شما ناراحت نباش.حداقل دراثر این اتفاق بهتون ثابت شد که نباید استعداد هاتون رو به پای کشورتون بریزید.درآینده برید جایی که قدرتونو بدونند.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Gama
کاربر حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
وضعیت: دانش آموخته
تعداد ارسال: 465
 فرزانگان
|
 |
« پاسخ #9 : 20 مرداد 1388,ساعت 14:34:11 » |
|
نمیتونستن جایزه رو برای شما نگه دارن وحداقل اسمتون رو برای اهدای جوایز بخونن؟یعنی اگه جایزه شما رو نگه میداشتن تا به خودتون بدن شب خوابشون نمیبرد؟تاسف برانگیزه...وقتی چنین برخوردی با نخبگان مملکت میشه نباید انتظار چیزی جز فرار مغز ها رو داشت...شما ناراحت نباش.حداقل دراثر این اتفاق بهتون ثابت شد که نباید استعداد هاتون رو به پای کشورتون بریزید.درآینده برید جایی که قدرتونو بدونند.
ینی کله مردم سرپرست اونجا بودن؟ استعداده ایشون برمیگرده به مملکت!همه که کاره ای نیستن!شاید یه روز به اونجا رسیدیم که بقیه آرزو کنن بیان اینجا! به نظر من اثبات شد که نباید از دیگران توقع داشت! باید خودت یه کاری بکنی.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
روزی فرا خواهدرسید مرگ من و آن روز بهترین غروب زندگی خسته ی یک .....ست.خداحافظ.
|
|
|
آقا رضا
کاربر نیمه فعال
آفلاین
تعداد ارسال: 11
 شیهد بهشتی
|
 |
« پاسخ #10 : 30 آبان 1388,ساعت 02:20:18 » |
|
اینجا ایرانه و اینجور چیزا هم عادیه.خب اگه اینجور نبود که دیگه به مملکتمون ایران نمیگفتن که میگفتن امریکا یا ژاپن!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Nodetstu
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 293
 شهيد بهشتي
|
 |
« پاسخ #11 : 30 آبان 1388,ساعت 17:19:24 » |
|
خصلت همه مديرهاي سمپاد همينه... تازه وقتي خراب تر شد كه دولت نهم روي كار اومد!!! بايد عادت كنيم... فقط همين...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
اين چه حرفي است كه در عالم بالاست بهشت ... هر كجا وقت خوش افتاد همان جاست بهشت دوزخ از تيرگي بخت درون تو بود ... گر درون تيره نباشد همه دنياست بهشت
|
|
|
85050093
کاربر فوق فعال
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 145
 دبیرستان فرزانگان امین اصفهان
|
منم دارم به این قانون عادت می کنم مخصوصا با عوض شدن مدیرمون.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
گوش زمين به ناله ي من نيست آشنا من طاير شكسته پر آسمانيم
|
|
|
Nodetstu
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 293
 شهيد بهشتي
|
از "قانون" خ.شم اومد... آره... مثل اين كه واقعا يك قانونه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
اين چه حرفي است كه در عالم بالاست بهشت ... هر كجا وقت خوش افتاد همان جاست بهشت دوزخ از تيرگي بخت درون تو بود ... گر درون تيره نباشد همه دنياست بهشت
|
|
|
mishu
@kimia@
مدیر انجمن
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 304
 فرزانگان مشهد
|
 |
« پاسخ #14 : 09 اسفند 1388,ساعت 18:04:41 » |
|
ناراحت نباش.........هميشه همينجوري است....براي اونا مهم نيست 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Saliva
کاربر فعال
آفلاین
تعداد ارسال: 94
 فرزانگان 1
|
 |
« پاسخ #15 : 09 اسفند 1388,ساعت 18:14:22 » |
|
مال تو که خوبه تو الپیادا که طرف 3 سال گذاشته واسش تقب میشه چه برسه به این
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
جوجه
رابط نشریه
خاک انجمن خورده
آنلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1135
اشخاص نه . ولی تفکرها رو می پرستم
 فرزانگان 2 تهران
|
 |
« پاسخ #16 : 18 اسفند 1388,ساعت 20:57:42 » |
|
فردا ظهر باید ما رو بفرستن اهواز واسه همایش شیمی سمپادش! ولی به دلایل نا معلومی نمی فرستن !
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
شرابی تلخ می خواهم که مرد افکن بود زورش که تا یکدم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش
|
|
|
|