سارا!!!
سارا!!!
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
وضعیت: دانش آموز
تعداد ارسال: 275
 فرزانگان 2
|
 |
« پاسخ #40 : 23 دي 1388,ساعت 10:58:19 » |
|
بهترين درس
ریاضی
بدترين درس
جغرافی
بزرگترين دروغي كه گفتي؟
یادم نمیاد... D:
بزرگترين دروغي كه شنيدي؟
باز هم یادم نمیاد...
تا حالا عذاب وجدان گرفتي؟ چرا؟
آره... چونت فکر کردم احتمالا مشکلی که برای دوستم پیش اومده تقصیر منه، چون یکی رو ناراحت کردم...
آخرين دفعه كي بود؟
دوشنبه
از 20 به خودت چند ميدي؟
17
به صندلي منم بيا! حتما سر وقت
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
- در طی تجربیات زندگی به این مطلب برخوردم که چه ورطه ی هولناکی میان من و دیگران وجود دارد و فهمیدم که تا ممکن است باید خاموش شد، تا ممکن است باید افکار خودم را برای خودم نگهدارم و اگر حالا تصمیم گرفتم که بنویسم ، فقط برای اینست که خودم را به سایه ام معرفی کنم.
|
|
|
سارا!!!
سارا!!!
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
 فرزانگان 2
|
 |
« پاسخ #41 : 23 دي 1388,ساعت 11:15:39 » |
|
به نظرت هر کدوم از اینا چه رنگی می تونه باشه؟ خدا
سفید
پدر
مادر
خاکستری
خودت
آبی
من
خواهر یا برادر
نوزاد
سفید
زندگی
آبی پررنگ
جنگ
قهوه ای
طبیعت
سبز
عشق
قرمز
پول
سبز
دختر
صورتی
پسر
آبی
ایران
سبز
مدرسه
کرم
درس
قهوه ای
سمپادیا
آبی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
- در طی تجربیات زندگی به این مطلب برخوردم که چه ورطه ی هولناکی میان من و دیگران وجود دارد و فهمیدم که تا ممکن است باید خاموش شد، تا ممکن است باید افکار خودم را برای خودم نگهدارم و اگر حالا تصمیم گرفتم که بنویسم ، فقط برای اینست که خودم را به سایه ام معرفی کنم.
|
|
|
ALirEZa.R
مدیر انجمن
کاربر نیمه حرفه ای
آنلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 262
عشق یعنی همین!
 شهید بهشتی
|
 |
« پاسخ #42 : 23 دي 1388,ساعت 12:45:43 » |
|
منو چی میبینی؟ خودتو چی؟ تا حالا نزدیک بوده از کوه پرت شی؟ با ناظم دهن به دهن شدی؟ تو خیابون تا حالا کسی رو اذیت کردی؟ تا حالا دستتو از سر نادونی مستقیم تو پریز برق کردی؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
niloofar_al
بچه ها بهم میگن سینا مالدینی
کاربر فوق فعال
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 178
 فرزانگان 2 تهران
|
 |
« پاسخ #43 : 23 دي 1388,ساعت 13:05:51 » |
|
اول سال ملیحه رو بوس کردی ؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
I'll take everything from the inside And throw it all away 'Cause I swear, for the last time I won't trust myself with you I won't waste myself on you!
|
|
|
lof
lof
کاربر فوق حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 850
asheghe riasat va rofagha
 shahid hashemi nejad 1 mashad
|
 |
« پاسخ #44 : 24 دي 1388,ساعت 11:57:56 » |
|
به هر کدوم از روش های تقلب زیر از یک تا 20 بده: روش موزاییکی روش دست رو صورت روش خم به عقب روش ابجد روش باز کردن کتاب تو جامیز روش باز کردن کتاب رو میز روش پا شدن هماهنگ با دوستت روش میکرو مطلب روش وای این سوال چه قدر سخته روش تق تق روش فرستادن مراقب پی نخود سیاه(منظور معلم) اگه خودتم روشی داشتی با توضیح بذار هر کدومم خواستی بگو برات توضیح بدم
مثبت یادت نره!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
سبز سبز تا پیروزی
|
|
|
سارا!!!
سارا!!!
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
 فرزانگان 2
|
 |
« پاسخ #45 : 27 دي 1388,ساعت 12:53:18 » |
|
چرا کروبی ؟چرا موسو.ی نه ؟ جواب کامل بده
چون برنامه هاش مشخص بود، تیم خیلی خوبی دور خودش جمع کرده بود و کلا از جو بعضی از طرفدارای موسوی خوشم نمیومد...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
سارا!!!
سارا!!!
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
 فرزانگان 2
|
 |
« پاسخ #46 : 27 دي 1388,ساعت 13:00:21 » |
|
منو چی میبینی؟
یه آدم
خودتو چی؟
انسان!
تا حالا نزدیک بوده از کوه پرت شی؟
نه
با ناظم دهن به دهن شدی؟
هممم... فکر نکنم...
تو خیابون تا حالا کسی رو اذیت کردی؟
آرررررررررررره
تا حالا دستتو از سر نادونی مستقیم تو پریز برق کردی؟
نه! من و نادونی؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
سارا!!!
سارا!!!
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
 فرزانگان 2
|
 |
« پاسخ #47 : 27 دي 1388,ساعت 13:03:47 » |
|
اول سال ملیحه رو بوس کردی ؟
واااااااااای نه! از زیر دستش در رفتم!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
سارا!!!
سارا!!!
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
 فرزانگان 2
|
 |
« پاسخ #48 : 06 بهمن 1388,ساعت 00:03:34 » |
|
کسی سوالی نداره؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
yashar21173
کاربر فوق حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 891
 دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
|
 |
« پاسخ #49 : 06 بهمن 1388,ساعت 13:45:44 » |
|
کسی سوالی نداره؟
خیلی سوال دوست داری بیا!!!!: احساسی که بعد از داشتن اینا بهت دست میده رو بگو!!!: سفر دور دنیا در 80 روز! اون کشتیه 2 انجمن عکس رو بدنس به تو! یک هفته در بهترین هتل هاوایی همراه با بازیگر مورد علاقت!!! غواصی در زیر اقیانوس در کنار اقا کوسه!! پریدن از روی برج خلیفه! معلم تقلبتو بگیره!!! کاربر خاک انجمن خورده شدن! اه بسه دیگه تا همین جا هم چرتو پرت تف دادم خراب!!!!! + یادت نره ها!! اوناهاش اونجاس نمیبینیش؟!!! <===========
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ضجه میکشد از شوق این کرکس تنهایی بر مزار بی پیکر در فراق آزادی
پام ترکیده!!! الانم تو گچه!!!
|
|
|
سارا!!!
سارا!!!
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
 فرزانگان 2
|
 |
« پاسخ #50 : 06 بهمن 1388,ساعت 20:38:33 » |
|
به هر کدوم از روش های تقلب زیر از یک تا 20 بده: روش موزاییکی آشنایی ندارم روش دست رو صورت 10 روش خم به عقب 12 روش ابجد 11 روش باز کردن کتاب تو جامیز 15 روش باز کردن کتاب رو میز 17 روش پا شدن هماهنگ با دوستت 13 روش میکرو مطلب 17 روش وای این سوال چه قدر سخته 12 روش تق تق 13 روش فرستادن مراقب پی نخود سیاه(منظور معلم) 18 اگه خودتم روشی داشتی با توضیح بذار هر کدومم خواستی بگو برات توضیح بدم
مثبت یادت نره!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
سارا!!!
سارا!!!
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
 فرزانگان 2
|
 |
« پاسخ #51 : 06 بهمن 1388,ساعت 20:40:48 » |
|
احساسی که بعد از داشتن اینا بهت دست میده رو بگو!!!: سفر دور دنیا در 80 روز! یـــــــــوهــــــــو! اون کشتیه 2 انجمن عکس رو بدنس به تو! خــــــــــیلـــــــــــی خوشحال! یک هفته در بهترین هتل هاوایی همراه با بازیگر مورد علاقت!!! باورم نمی شه غواصی در زیر اقیانوس در کنار اقا کوسه!! گوشام درد می گیره! پریدن از روی برج خلیفه! سکته می کنم!  معلم تقلبتو بگیره!!! من؟ من و تقلب؟ نچ نچ نچ کاربر خاک انجمن خورده شدن! من به خودم افتخار می کنم اه بسه دیگه تا همین جا هم چرتو پرت تف دادم خراب!!!!! + یادت نره ها!! اوناهاش اونجاس نمیبینیش؟!!! <===========
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ɱɨἅ¡₭
کاربر حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 365
 فرزانگان 1 تهران
|
 |
« پاسخ #52 : 15 بهمن 1388,ساعت 10:35:59 » |
|
یه خصوصیت بد خودت؟ زندگی رو در یه جمله تعریف کن؟ اگه بری کما دوست داری برگردی دنیا یا نه؟ اگه حافظتو از دست بدی؟ اگه بری 10000 سال بعد؟ اگه صبح پاشی ببینی سوسک شدی؟ اگه فقط یه بار بتونی ساعتو متوقف کنی اون لحظه کی میشه؟ اگه ماشین زمان داشتی کجا می رفتی؟ اگه بفهمی فردا روز قیامته؟ تیکه کلامت؟ اگه بازیگر بشی دوست داری چه نقشی بازی کنی؟ اگه وسط مهمونی خشتکت پاره شه؟ بهترین لحظه؟ بدترین لحظه؟ اگه وقتی مردی خداگفت فقط میتونی دنبال یه نفر بگردی دنبال کی میگردی؟ دوست داری کجا و کی بمیری؟ به زندگی بعد از مرگ اعتقاد داری؟ خوب بود؟ اگه تکراری بود ببخشید!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
هزاران نفر در طلب باران از خدا هستند.غافل ازاین که خدا با کودکیست که کفش هایش سوراخ است. _______________________________________________________ خداحافظ همين حالا، همين حالا که من تنهام خداحافظ به شرطی که بفهمی تر شده چشمام خداحافظ کمی غمگين، به ياد اون همه ترديد به ياد آسمونی که منو از چشم تو ميديد اگه گفتم خداحافظ نه اينکه رفتنت ساده اس نه اينکه ميشه باور کرد دوباره آخر جاده اس خداحافظ واسه اينکه نبندی دل به رؤيا ها بدونی بی تو و با تو، همينه رسم اين دنيا خداحافظ خداحافظ همين حالا
|
|
|
Soroush.farshchin
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1572
 شهید بهشتی نیشابور
|
 |
« پاسخ #53 : 17 بهمن 1388,ساعت 00:05:05 » |
|
از شهری که توش زندگی می کنی راضی هستی؟
اگه می خواستی تو یه شهر دیگه زندگی می کردی اونجا کجاست؟(تو ایران یا اونور فرقی نداره)
نظرت رابط به شهر من؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
سهراب می گه ... مادری دارم بهتر از برگ درخت، دوستانی بهتر از آب روان و ... و من موافقم با او من همان Iverson بزرگ هستم...
|
|
|
Yasi.R
yasi
کاربر فوق حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 839
من فقط مثل خودمم!
 فرزانگان کرمان
|
 |
« پاسخ #54 : 17 بهمن 1388,ساعت 15:45:59 » |
|
بدترین سوتی که دادی؟ بهترین روز عمرت؟ یه کار خلاف که تو مدرسه کردی ؟ اگه می خواستی اسمت رو عوض کنی چی میذاشتی؟ همین الان یه آرزو بگن (اگه تکراری بود ببخشید)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
اینجا خاک اجداد منه ایران من ، داره هر روز بازم میشه ویرانه تر چرا عادت داری بالاسرت شلاق باشه ؟ وقتی ستاره ای نداری تو شبهات آره بنویس با خون مردم بی ستاره ، بنویس از جوونی که زندانو پیشه داره بنویس عاقبت ماها در به درییه ، اینجا ایرانه گربه ی قلب زمینه ..... ---------------------------------------------------------------- مردم از زخمایی که خوردم از تنهایی کمک کن ای دوست مردم از تنهایی -------------------------------------------------------------------- زندگی را دوست دارم به شرطی که : ز =آن زندان نباشد ن = ندامت نباشد د = درد نباشد گ = گریه نباشد ی = آن یاْس نباشد دكتر شريعتي
|
|
|
Soroush.farshchin
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
 شهید بهشتی نیشابور
|
 |
« پاسخ #55 : 19 بهمن 1388,ساعت 15:11:11 » |
|
اگه یه روز پاشی ببینی تو یه کشور دیگه یا یه خانواده دیگه،کلا یه شرایط دیگه باشی و بفهمی که زندگیت تا الان یه خواب بوده اولین واکنشی که انجام می دی چیه؟ 1.گریه می کنم!
2.می خندم!
3.دوباره می گیرم می خوابم!
4.خوشحال می شم که از خواب پا شدم و می رم خانوادمو بهتر بشناسم!
5.با خدا صحبت می کنم و از این جور حرفا!
6.یا ...(خودت توضیح بده!)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
سهراب می گه ... مادری دارم بهتر از برگ درخت، دوستانی بهتر از آب روان و ... و من موافقم با او من همان Iverson بزرگ هستم...
|
|
|
cactus
محمد
کاربر فوق حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 733
 هاشمی نژاد 1(مشهد)
|
 |
« پاسخ #56 : 19 بهمن 1388,ساعت 15:30:58 » |
|
چه فصلي رو بيشتر دوست داريد؟ بيشتر گريه رو دوست داريد يا خنده؟ فکر ميکني از نظر بقيه چه جور آدمي هستي؟ روزي چند ساعت تلويزيون نگاه مي كني؟ چه سبك برنامه هايي رو دوست داري؟ قشنگترين سريالي كه ديدي چيه؟ قشنگ ترين فيلم سينمايي كه ديدي چيه؟ آيا هنوز هم برنامه كودك نگاه مي كني؟چرا؟ شده تا حالا اعصابت خورد باشه ندوني چته؟! شده تا حالا الکي ديوانه بشي؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
------------------------------------------------------------ 
|
|
|
Soroush.farshchin
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
 شهید بهشتی نیشابور
|
 |
« پاسخ #57 : 20 بهمن 1388,ساعت 00:58:26 » |
|
اگه قرار باشه تو یه کلمه از مامانت تشکر کنی چی می گی بهش؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
سارا!!!
سارا!!!
کاربر نیمه حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
 فرزانگان 2
|
 |
« پاسخ #58 : 20 بهمن 1388,ساعت 09:09:07 » |
|
یه خصوصیت بد خودت؟ زود عصبانی میشم زندگی رو در یه جمله تعریف کن؟ یه جاده ی پر از چاله چوله و پستی بلندی اگه بری کما دوست داری برگردی دنیا یا نه؟ نمی دونم اگه حافظتو از دست بدی؟ هم خوشحال می شم هم ناراحت اگه بری 10000 سال بعد؟ خوشحـــــــــــاااااااال! اگه صبح پاشی ببینی سوسک شدی؟ خودکشی می کنم! اگه فقط یه بار بتونی ساعتو متوقف کنی اون لحظه کی میشه؟ خیلی وقت پیش نگهش می داشتم بعد می نشستم و تا وقتی همه ی فکرای تو مغزم ترتیب پیدا نکرده دوباره به حرکت در نمی آوردمش اگه ماشین زمان داشتی کجا می رفتی؟ 10000 سال دیگه از رو فوضولی اگه بفهمی فردا روز قیامته؟ خیلی سخته... تیکه کلامت؟ بابایی؟، زیادن اگه بازیگر بشی دوست داری چه نقشی بازی کنی؟ ویلی وونکا اگه وسط مهمونی خشتکت پاره شه؟ ســـــــــــــــــــــــــوووت بهترین لحظه؟ یادم نمیاد بدترین لحظه؟ باز هم یادم نمیاد اگه وقتی مردی خداگفت فقط میتونی دنبال یه نفر بگردی دنبال کی میگردی؟ نمی دونم دوست داری کجا و کی بمیری؟ تو خواب دیرتر به زندگی بعد از مرگ اعتقاد داری؟ اوهوم خوب بود؟ آره اگه تکراری بود ببخشید! نه بابا از شهری که توش زندگی می کنی راضی هستی؟ ای... کمی تا قسمتی ابری اگه می خواستی تو یه شهر دیگه زندگی می کردی اونجا کجاست؟(تو ایران یا اونور فرقی نداره) لندن نظرت رابط به شهر من؟ نظر خاصی ندارم بدترین سوتی که دادی؟ ســــــــــــووووووت بهترین روز عمرت؟ یادم نمیاد یه کار خلاف که تو مدرسه کردی ؟ زیادن اگه می خواستی اسمت رو عوض کنی چی میذاشتی؟ سارا!!! همین الان یه آرزو بگن *** (اگه تکراری بود ببخشید)
اگه یه روز پاشی ببینی تو یه کشور دیگه یا یه خانواده دیگه،کلا یه شرایط دیگه باشی و بفهمی که زندگیت تا الان یه خواب بوده اولین واکنشی که انجام می دی چیه؟ 1.گریه می کنم! 2.می خندم! 3.دوباره می گیرم می خوابم! 4.خوشحال می شم که از خواب پا شدم و می رم خانوادمو بهتر بشناسم! 5.با خدا صحبت می کنم و از این جور حرفا! 6.یا ...(خودت توضیح بده!) 6. از هر اتفاقی که برام افتاده درس می گیرم و سعی می کنم اشتباهایی رو که قبلا کردم دوباره تکرار نکنم چه فصلي رو بيشتر دوست داريد؟ زمستون بيشتر گريه رو دوست داريد يا خنده؟ گریه فکر ميکني از نظر بقيه چه جور آدمي هستي؟ نمی دونم روزي چند ساعت تلويزيون نگاه مي كني؟ 2-3 گاهی اصلا چه سبك برنامه هايي رو دوست داري؟
قشنگترين سريالي كه ديدي چيه؟ Lost o Prison break قشنگ ترين فيلم سينمايي كه ديدي چيه؟ Big Fish ... آيا هنوز هم برنامه كودك نگاه مي كني؟چرا؟ نه بزرگ شدم! شده تا حالا اعصابت خورد باشه ندوني چته؟! آره شده تا حالا الکي ديوانه بشي؟ آره اگه قرار باشه تو یه کلمه از مامانت تشکر کنی چی می گی بهش؟ مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی به خاطر همه چی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Soroush.farshchin
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
 شهید بهشتی نیشابور
|
 |
« پاسخ #59 : 20 بهمن 1388,ساعت 15:20:44 » |
|
اگه بدونی مثلا 80 سال عمر می کنی واکنشت چیه؟!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|