نرگس
Narcissus
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
وضعیت: دانش آموز
تعداد ارسال: 1351
یه تیری واقعی که میدونه گربه یعنی زندگی دی:
 دبيرستان فرزانگان مشهد
|
 |
« : 16 مهر 1388,ساعت 23:38:44 » |
|
چرا بچه هاي تجربي سمپاد مجبورن سال اول برنامه نوسي C بخونن؟! آخه اصلا براي ما كاربرد نداره! وقتمون تلف ميشه! به جاش برامون ساعت تحقيق و پژوهش بذارن خيلي بهتره! يعني بريم به تحقيق ها مون و پروژه هامون برسيم در اين زنگ! اگه از سمپاد كتاب نميومد مدرسه راضي مي شد، ولي...... 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
براي تقويت زبان انگليسي خود، رفع اشكالات و ابهامات گرامري، بحث و گفت وگو،به انجمن English مراجعه كنيد! WHY SHOULD I CARE WHAT OTHER PEOPLE THINK OF ME,I AM WHO I AM & WHO I WANNA BE!!
|
|
|
فاطمه زهرا قرائی منش
faTZ
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1020
 پیش دانشگاهی فرزانگان تهران
|
 |
« پاسخ #1 : 18 مهر 1388,ساعت 11:35:29 » |
|
منظورت اولاتونه دیگه نه؟! آخه گلم مسئولین که آینده رو نمیدونن!سلیقه های شما هم تا آخر سال اول و انتخاب رشته 100 بار عوض میشه!لذا اونا به همه اجباری میدن این حکم رو که هم تجربی ها یه چیزی بلد باشن هم ریاضی ها صفر کیلومتر نباشن برنامه نویسی حتی تو تجربی هم به درد میخوره.شاید من نتونم خوب توضیح بدم ولی میدونم که تو خیلی از پروژه های تجربی برنامه نویسی خیلی به درد میخوره!خیلی.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
سمپاد....میمیرد آرام... گام آخر..شروع راهی دیگر..سرودن ها از آغاز،از راز ،شور پرواز تا آن روزی...که خیزد فریاد از ما ورسد آوازی نو ..روزی نو شوقی بی پایان ......با هم...میمانیم..................
|
|
|
مـهمّد بذرکار
مدیر کل
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
وضعیت: دانش آموخته
تعداد ارسال: 3650
 شهید بهشتی کاشان
|
 |
« پاسخ #2 : 18 مهر 1388,ساعت 20:34:17 » |
|
..... برنامه نویسی حتی تو تجربی هم به درد میخوره.شاید من نتونم خوب توضیح بدم ولی میدونم که تو خیلی از پروژه های تجربی برنامه نویسی خیلی به درد میخوره!خیلی.
چون توی کنکور نمیاد، بقیه فکر می کنن به درد نمی خوره ... ولی دونستن مبانی برنامه نوشتن حتی برای تجربی ها هم خوبه !!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
عید، آخر سال است! (من اصولا جواب تبریک رو نمی دم  )
|
|
|
نرگس
Narcissus
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
 دبيرستان فرزانگان مشهد
|
 |
« پاسخ #3 : 18 مهر 1388,ساعت 20:43:28 » |
|
ما كه اكثرا رشته هامونو انتخاب كرديم به هيچ عنوان تغييرش نمي ديم! آخه به چه درد مي خوره؟ مي شه لطفا توضيح بدين! آخه ما نه در سال هاي آينده و نه در دانشگاه برنامه نويسي نخواهيم داشت!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
براي تقويت زبان انگليسي خود، رفع اشكالات و ابهامات گرامري، بحث و گفت وگو،به انجمن English مراجعه كنيد! WHY SHOULD I CARE WHAT OTHER PEOPLE THINK OF ME,I AM WHO I AM & WHO I WANNA BE!!
|
|
|
یک مدیر
مدیر کل
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 3510
 علامه حلی
|
 |
« پاسخ #4 : 18 مهر 1388,ساعت 20:54:15 » |
|
عده ی کسانی که از ریاضی میرن تجربی خیلی بیشتره تا کسانی که از تجربی میان ریاضی. با یک خطای منطقی میشه گفت که اون ها قابل صرف نظر هستند.
برنامه نویسی یک مهارته و به کار شما واقعا نخواهد آمد. حداقل خیلی خیلی کمتر میاد.
به نظر من برین به اولیاتون بگین که بیان اعتراض و این درس رو کنسل کنن براتون و چیزهای خیلی مرتبطتر به تجربی بزارن.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
با خودم مشکل پیدا کردم چون که چند بار گفتم میرم و به دلایل مختلف برگشتم !
|
|
|
مـهمّد بذرکار
مدیر کل
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 3650
 شهید بهشتی کاشان
|
 |
« پاسخ #5 : 18 مهر 1388,ساعت 21:18:39 » |
|
...... آخه ما نه در سال هاي آينده و نه در دانشگاه برنامه نويسي نخواهيم داشت!
مشکل دقیقا اینه که می گین در دانشگاه به درد نمی خوره ... اینکه بخواین حذفش کنن خیلی چیز بدی است از نظر من ... حداقل کاری که می تونه برنامه نویسی برای شما انجام بده، دادن دید منطقی برای تصمیم گیری ه 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
عید، آخر سال است! (من اصولا جواب تبریک رو نمی دم  )
|
|
|
پارسا
ناظم
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1094
 علامه حلی تهران
|
 |
« پاسخ #6 : 18 مهر 1388,ساعت 21:20:33 » |
|
به همون دلیلی که بچه های ریاضی ، باید سال اول زیست بخونن !!! 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
عید همتون مبارک
|
|
|
آرمیتا ثابتی اشرف
مدیر کل
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1707
 دبیرستان فرزانگان تهران
|
 |
« پاسخ #7 : 18 مهر 1388,ساعت 23:14:47 » |
|
به همون دلیلی که بچه های ریاضی ، باید سال اول زیست بخونن !!!  کاملا موافقم !!! و این که به نظرم یاد گیریه برنامه نویسی حتی اگر بدردتون هم نخوره الگوریتمی فکر کردن همه جا و در هر درسی بسیار بدرد بخوره ! و تازه این که برنامه نویسی خودش همه جا می تونه کمک کنه ! (مخصوصا تو حل کردن تمرین های ریاضی  )
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Channel
کاربر فوق حرفه ای
آفلاین
تعداد ارسال: 687
 جهنم فرزانگان
|
 |
« پاسخ #8 : 18 مهر 1388,ساعت 23:28:11 » |
|
به همون دلیلی که بچه های ریاضی ، باید سال اول زیست بخونن !!!  هیچ قبول ندارم همون ریاضی که دارن بچه ها ریاضی میخونن رو ما داریم تو تجربی هم میخونیم .......من خودم از سره کتاب های بچه های ریاضی تست میزنم .... چند سال پیش تو مدرسمون بچه های تجربی و ریاضی سره یه کلاس میشستن و واسه زیسته بچه های تجربی فوق میذاشتن .....یعنی بچه های تجربی از همه باید بیشتر ذجر بکشن ........این برنامه نویسی C هم روش .....آخه من نمیدونم برنامه نویسی C رو الان توی هنرستان ها هم درس نمیدن .......دیگه منسوخ شده .....حد اقل یه چیزه پر کاربرد تر میذاشتن آدم زورش نمیگرفت ......
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
من ندانم که کیم ، من فقط میدانم که تویی شاه بیت غزل زندگیم ... !
|
|
|
محمدحسین
H!DD3N
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1703
IM A BLACK BOARD !!
 انجمن معلولین و جانبازان 3 ( حلی 3 )
|
 |
« پاسخ #9 : 18 مهر 1388,ساعت 23:39:29 » |
|
به ما دارن وب و شبکه درس میدن دلتون آب بشه !!! 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
IM A BLACK BOARD !! میخوام 1 رو باشم !!! هلپ می ! 
|
|
|
فاطمه زهرا قرائی منش
faTZ
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
|
 |
« پاسخ #10 : 19 مهر 1388,ساعت 16:48:11 » |
|
آخه دوست عزیز تفاوت زیست برای ریاضی ها و کامپیوتر برای تجربی ها خیلی زیاده!قابل قیاس با هم نیستن تقریبا! ببین برنامه نویسی علاوه بر الگوریتمی فکر کردن که قبلا بهش اشاره کرده اند،خیلی جاهای دیگه میتونه به درد بخوره!ببین میتونم بگم به قول آقای بذر کار مبانی برنامه نویسی به درد همه میخوره!مخصوصا سی و جاوا که سی راجت تره از نظر من حتی! در نتیجه باور کن یه خیری توش بوده که براتون گذاشتن همون طوری که زیست سال اول واسه ریاضی خیلی هم بی فایده نبود! در مورد انتخاب رشته سیب رو بندازی بالا تا بیاد پائین بی شمار بار چرخ میزنه! در ضمن من هنوز مشکل واقعی تو رو با برنامه نویسی نفهمیدم؟سخته؟نمره نمیدن؟چی آخرش؟!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
سمپاد....میمیرد آرام... گام آخر..شروع راهی دیگر..سرودن ها از آغاز،از راز ،شور پرواز تا آن روزی...که خیزد فریاد از ما ورسد آوازی نو ..روزی نو شوقی بی پایان ......با هم...میمانیم..................
|
|
|
Channel
کاربر فوق حرفه ای
آفلاین
تعداد ارسال: 687
 جهنم فرزانگان
|
 |
« پاسخ #11 : 20 مهر 1388,ساعت 14:24:50 » |
|
به ما دارن وب و شبکه درس میدن دلتون آب بشه !!!  به ما هم دارن فلش و فتو شاپ درس میدن .......دلته تو هم آب .......
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
من ندانم که کیم ، من فقط میدانم که تویی شاه بیت غزل زندگیم ... !
|
|
|
fafa*****
کاربر حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 487
يه روز مي سازمش!!! دور نيست...سمج...!!!!!!!
 فرزانگان....TEHRAN CITY!!!!!!!!!!!
|
 |
« پاسخ #12 : 21 مهر 1388,ساعت 09:34:37 » |
|
چرا بچه هاي تجربي سمپاد مجبورن سال اول برنامه نوسي C بخونن؟! آخه اصلا براي ما كاربرد نداره! وقتمون تلف ميشه!
چه ربطي داره چيزايي مثل زبان و برنامه نويسي درسهايي هستن كه همه بايد در كنار هر رشته اي كه مي خونن....... .تا حدود زيادي بلد باشن........چون واقعا الان لازمه ي كار كردنه.........دليل نداره چه تو الاهيات بخوني..چه پزشكي .و چه مهندسي بلاخره اينا چيزايي كه هر دانشجو و حتي هر آدم تحصيل كرده اي بايد بلد باشه........
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
وقتی که دیگر نبود... من به بودنش نیازمند شدم..... وقتی که دیگر رفت... من به انتظار امدنش نشستم..... وقتی که دیگر نمیتوانست مرا دوست بدارد... من او را دوست داشتم..... وقتی که او تمام کرد.. من شروع کردم..... وقتی او تمام شد...من اغاز شدم.... و چه سخت است تنها متولد شدن.... مثل تنها زندگی کردن است . مثل تنها مردن!
|
|
|
نرگس
Narcissus
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
 دبيرستان فرزانگان مشهد
|
 |
« پاسخ #13 : 22 مهر 1388,ساعت 12:37:11 » |
|
به ما هم دارن فلش و فتو شاپ درس میدن .......دلته تو هم آب .......
جدا؟! مدير مدرسه ي ما  لطفا اين قسمت رو بخونين! به ما ميگن كتابش از تهران اومده از ما نمره مي خوان و.... 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
kosarb
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 1
 فرزانگان 2
|
1-ببینید زبان های بر نامه نویسی برای درک زبان و منطق کامپیوتر خیلی مفیدن !شاید عجیب باشه ولی من قبل از یاد گرفتن برنامه نویسی از کامپیوتر بدم می اومد ولی الان...  2-خجالت نمی کشین عین بچه ها دعوا می کنید و دل هم دیگه رو آب میکنید؟!؟!؟!  3-مگه شما ها بقیه ی درساتون رو دوست دارید و می خونید؟  4-تخلف از بخشنامه ها تو روز روشن ؟چغلی تونو به آقای اعتمادی می کنم 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
عطیه.م
مدیر انجمن
کاربر فوق حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 947
 دبیرستان فرزانگان 1 تهران
|
یه سوال اساسی تر: چرا تنها درسی که با خوندنش مشکل دارین، کامپیوتر است؟؟؟ در مدرسه ی ما نیز همه از خیلی از درس ها بدشان می اید ولی فقط به کامپیوتر گیر داده می شود!!! در حالی که خیلی فایده اش زیادتر از سایر دروسه!!! مثلا کسی که می خواد مهندسی کامپیوتر بخونه تا آخرین لحظه های حضورش در دبیرستان شیمی می خونه و حتی تاثیر عمده ای در کنکورش دارد (حداقل برنامه نویسی در کنکور تجربی ها نیست!) در مورد سایر درس ها هم همینطوره!! همین شما تجربی ها تازه بعد از اینکه مطمئنا رفتین تجربی باید کلی ریاضی بخونین که به دردتان هم خیلی کمتر از برنامه نویسی می خوره!!! چون فقط واسه کنکور می خونین (اکثراً) پس چرا فقط به کامپیوتر گیر میدین؟؟؟ (مظلوم ... کامپیوتر)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
عید شد!! مبارکه مبارکه...! سال 89 شد...! سال خوب خوب خوب توپی باشه این سال برای همتون! (حتی شما دوست عزیز!  )
|
|
|
مهراب عمرانی
Mє¥σ
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1289
بچه ها بهم میگن فرشته ی مرگ...چرا زندگی نه؟
 خرابه ی حلی 3
|
شما کامپیوترو به دلیلی میخونین که عربی میخونین... جغرافی میخونین... شر و ور میخونین... این نظام آموزش پرورش کلا ترکیده. انتظار بیشتری ازش نمی داشت!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
سیتی به زودی باز میشه، لطفا اینقده پ.خ نکنین! به خدا صندوقمو اگه یه روز خالی نکنم پر میشه! خوبه تو سال جدید کینه هارو بذاریم کنار، به خودمون بیایم ببینیم کی بودیم و کی شدیم، قهرارو آشتی کنیم، زندگیمونو درست کنیم تا بتونیم یکم به هدف واقعیمون نزدیک تر بشیم... ...***...***...***عید همتون مبارک***...***...***... دوره ی 13 همیشه با سمپاد میمونه...
|
|
|
Lorca
Lily
کاربر فوق حرفه ای
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 795
Figures
|
ما داریم اینجا اعتراض می کنیم که چرا دوم تجربیا برنامه نویسی ندارن 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
سیل سیال سبز نگاهت پشت عینک سیاه خاکستری شده بود نفوذ و سنگینی نگاهت اما همچنان ویرانه کنان همه بنیان وجودمان را کاوید ما به این چشمان عظیم ، معتاد که نه؛ اما دلتنگ خواهیم شد که یک بار دیگر کاش کلاسی بود و ریاضی بود و شما… که کاش باز ریاضی شویم نه که ریاضی بخوانیم…
|
|
|
نرگس
Narcissus
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
 دبيرستان فرزانگان مشهد
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
فاطمه زهرا قرائی منش
faTZ
مدیر انجمن
خاک انجمن خورده
آفلاین
جنسيت : 
|
ما داریم اینجا اعتراض می کنیم که چرا دوم تجربیا برنامه نویسی ندارن  من به شما افتخار میکنم! نرگس جان یاد بگیر! ببین!این همه فایده واسش گفته شد،این همه هم دلیل منطقی و غیر منطقی برای اجباری بودنش! شما فقط لطف کن و بگو مشکل اصلیت با این برنامه نویسی(ـه مظلومه طفلی ) چیه!؟!؟!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|