سمائیل
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- ...
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 4
از مزایای پایین نشینی میشه برامون بگیدجنگ سر تخت پایین هست و گرنه من خودمم از ۸ ترم ۷ ترم رو بالا بودم
از مزایای پایین نشینی میشه برامون بگیدجنگ سر تخت پایین هست و گرنه من خودمم از ۸ ترم ۷ ترم رو بالا بودم
یک سری وسایل شخصی اعم از دمپایی و پتو و متکا و این داستانا یک سری وسایل آشپزی و خوراکی خوردن واینا اعم از قابلمه ماهیتابه و قاشق چنگال بشقاب کاسه و کتری و سفره کوچک و اینامثلا چه چیزایی باید اماده کنیم ؟
تخت بالا خوبیش اینه ، خودتی و خودتجنگ سر تخت پایین هست و گرنه من خودمم از ۸ ترم ۷ ترم رو بالا بودم
دمدستتره و سریعتر میتونی بری دراز بکشی روش و اینکه میتونی بشینی و پاهات رو زمین باشن. رو تختِ بالا نمیتونی.از مزایای پایین نشینی میشه برامون بگید
دسترسی راحت تر به همه چی و رفت و آمد آسان تر اگر گرمایی هستید اون بالا خیلی گرم میشه و این بدهاز مزایای پایین نشینی میشه برامون بگید
من اینو پارسال ذخیره کرده بودم برای این موقعمثلا چه چیزایی باید اماده کنیم ؟
بحمداللهالان میتونید فکر کنید میخواهید تخت بالا باشید یا پایین البته جنگ همیشه سر تخت پایین هست
یه تاپیک هست دربارهی خوابگاه و اینامثلا چه چیزایی باید اماده کنیم ؟
حس میکنم اگه با مانتو ها خودم برم دانشگاه همون اول راهم نمیدنعام میگم مانتو به کوتاهو جلو بازو اینا گیر میدن؟ کلا راجع به dress code مجاز دانشگاه هیچ ایدهای ندارم.
بستگی داره به دانشگاهعام میگم مانتو به کوتاهو جلو بازو اینا گیر میدن؟ کلا راجع به dress code مجاز دانشگاه هیچ ایدهای ندارم.
+ زمستون و تابستون اون بالا گرمه/=یکی از بدیهای تخت بالا اینه که تا یادبگیری چجوری از اون نردبون/= رفت و آمد کنی، زانو و ساق پات کبود میشه/=
به مود حراست دانشگاه تون بستگی دارهعام میگم مانتو به کوتاهو جلو بازو اینا گیر میدن؟ کلا راجع به dress code مجاز دانشگاه هیچ ایدهای ندارم.
اره میشه تنها راهش زود رفتن تو اتاق هست و اینکه رفتی خالی نبود بگو کمر وپام درد میکنه از این داستانا گواهی هم میاوردن ملت فکر کنممیشه از این پرده ها ببریم برای تحت پایینی قشنگمون بزنیم ؟
حالا بیاید بگید چه جوری ملتو راضی کنیم تخت پایینو بهمون بدن ؟ بگیم ترس از ارتفاع داریم ؟ یا بریم اون بالا انقدر اذیت کنیم تا خودشون راضی بشن تختو واگذار کنن ؟
یه پرچمم ببرم وقتی به اونجا رسیدم بزنمش ؟زودتر برو خودت تخت پایینو بگیر
بستگی داره به دانشگاه
دانشگاه ما هیچی نمیگه :)
خب در بدترین حالت چجوری میشه؟ دانشکده به دانشکدهام فرق میکنه؟به مود حراست دانشگاه تون بستگی داره
جای وسایل مگه زیر تخت نیست؟ یه گوشی منظورته دیگه؟اگه تخت بالا رفتید مراقب وسایلتون باشید که پایین پرت نشن.
اسم مینوشتن رو تخت میزدن و اینکه وقتی دارن اتاق بهت میدنامور خوابگاه میتونی چک کنی ببینی به چند نفر قبل تو این اتاق رو دادن اگر اولین نفر ها باشی برای اون اتاق طبیعی هست که اونا هنوز نرفتن تو اتاق و میتونی بری تخت پایین بگیرییه پرچمم ببرم وقتی به اونجا رسیدم بزنمش ؟
شاید دیر رسیدم خب