• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

مهارت آشپزی

++MaRyAm++

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
160
امتیاز
1,572
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نجف آباد
سال فارغ التحصیلی
94
پاسخ : مهارت آشپزی

کسی طرز تهیه ی شربت زغال اخته یا مربای زغال اخته رو بلده؟؟؟؟ :-"
 

قاصدک

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
539
امتیاز
3,393
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بیهق
پاسخ : مهارت آشپزی

[size=14pt]1. یه غذای حاضری برای شبای گرم تابستون . این با آبدوغ خیار خیلیم فرق داره ، گفته باشم :-"
خیار و گوجه رو خرد می کنید و توی کاسه می ریزید . مقداری ماست روش می ریزید . نمک و نعنا رو اضافه می کنید و هم می زنید . و با نون می خوریدش . من که خیلی دوست دارم 8->

2. ساندویچ سیب زمینی 8-> عاشقشم 8->

سیب زمینی ها رو پوست می گیرید و خیلی نازک حلقه حلقه می کنید و توی روغن داغ تفت میدید . بذارید یکم تُرد شه که خوشمزه تر شه . سیب زمینی های آماده شده رو لای نون ساندویچ می کنید به همراه ِ خیارشور . روش سس گوجه فرنگی می ریزید و می خورید 8-> یه روش دیگه هم برای خوردن سیب زمینی ها اینه که ماست و نعناع درست کنید ، بعدش سیب زمینیا رو لقمه بگیرید و با ماست و نعنا بخورید : )

3. تخم مرغ ابداعی خودم :
پیاز رو رنده می کنید و تفت میدید . نمک و ادویه رو هم اضافه می کنید . حالا تخم مرغ های هم زده رو روش می ریزید . زیتون خُرد شده و فلفل دلمه ای خُرد شده رو هم اضافه می کنید و هم می زنید . یه ذره آبلیمو هم اضافه می کنید . وقتی که تخم مرغ کاملاً پخته شد ، مواد رو لای نون تست میذارید و توی ساندویچ ساز قرار میدید . اینُ اولین بار واسه ی یه مهمون درست کردم ، اصلاً باورش نشد که تخم مرغه ! [/size]
 

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,223
امتیاز
4,980
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان
پاسخ : مهارت آشپزی

من امروز یه روش عالی برای دم کردم برنج آبکشی یاد گرفتم :D
برنج رو که آبکشی کردیم به جای آب خیلی کمی که روش میریزن تا دم بکشه میشه گلاب بریزیم.
عالی میشه بوش >:D<
 

بـئـاتـریـس

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
141
امتیاز
13,547
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تربت حیدریه
شهر
تربت حیدریه
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فعلاً یزد :)))
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
پاسخ : مهارت آشپزی

میتونین تن ماهی رو داخل تابه سرخ کنید و داخلش یک یادوتا تخم مرغ بشکونید !!
این غذا با گوجه و خیارشور بی نظیـــره !! : )
و درحال حاضر بوش فضای استدیو رو پر کرده :-" :))
 

ستاره

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
158
امتیاز
761
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
فیزیک
پاسخ : مهارت آشپزی

قارچ و گوجه فرنگی و سیب زمینی پخته و ریز ریز شده رو تفت بدید و توش تخم مرغ بندازین+یکمم پنیر پیزا هم توش بریزین!عالییییی مشه.
 

zahra:)

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
545
امتیاز
5,223
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نجف‌آباد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
الزهرا/رویان
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی/ژنتیک مولکولی
پاسخ : مهارت آشپزی

به نقل از ستاره :
قارچ و گوجه فرنگی و سیب زمینی پخته و ریز ریز شده رو تفت بدید و توش تخم مرغ بندازین+یکمم پنیر پیزا هم توش بریزین!عالییییی مشه.
اگه به این مخلوط بالا گوشت چرخ کرده .و فلفل دلمه ای و اویشنم اضافه کنین بی نظیره
IMG_20160125_162127.jpg
 

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,223
امتیاز
4,980
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان
پاسخ : مهارت آشپزی

برای خامه فرم گرفته که روی کیک استفاده میکنم همیشه 200 گرم خامه معمولی رو با صد گرم شکر هم میزنم ومیذارمشون جای سرد به مدت دوازده ساعت تا سفت شه وبعد ریختن رو کیک شکل بگیره وپخش نشه(تو همه کتابای شیرینی پزی که دارم این دستورو نوشته)......به نظرم طعمش با خامه هایی که قنادیا روی کیک میزنن فرق داره....کسی بلده چطوری خامه بهتری میشه درست کرد؟
+
یه طعم بی نظیر کشف کردم تازگیا......موز(سفت باشه..از این له شده ها که واسه شیر موز میگیرن نباشه) رو با قاشق کمی له کنین و بریزینش تو دستگاه شیر موز درست کنی!!! :-" اسم اصلیش؟!! :-" شکلات تلخ 70 درصد به بالا رو هم بذارین تو کاسه نشکن وبذارین رو کتری در حال جوش تا ذوب بشه....این دو تا رو با دستگاه مخلوط کنین.....طعمش بی نظیره >:D<
+
یک بار به جای شیر به کیک ماست اضافه کنین.....(ماستو هم بزنین واز صافی ردش کنین وه اضای هر سه تخم مرغ یه لیوان ماست بریزین) ...طعم کیک فرق میکنه ومتفاوت میشه......خیلیا این مدلو بیشتر دوست دارن....
+
کاسترهایی که درست میکنم همیشه شل میمونن....کسی راهکاری واسه این مشکل داره؟
اگه راهکاری داشتین لطفن پ.خ بدین.ممنون
 

بـئـاتـریـس

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
141
امتیاز
13,547
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تربت حیدریه
شهر
تربت حیدریه
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فعلاً یزد :)))
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
پاسخ : مهارت آشپزی

با این میشه مرد حتی 8-> x:

خب یکم فلفل دلمه سرخ میکنید،یکم قارچ،ولی خب سوسیس بیشتر میریزید داخلش: )
و بعددد بسته ی پنیر پیتزا رو خااالی میکنید داخلش ..
ولی همه ی مواد قبل ریختن پنیر پیتزا باید کاملا سرخ شده باشن .. :) اگه داخل پنیرپیتزاتون کره داشت که زیادم روغن لازم نیست :)
ینی تمااام دنیا یک طرف،این یک طرف خدایی 8->


پ.ن:مینا!!پودر کاسترتو کم میریزی که شل میشع :)
 

Kda1998

كيميا ام ديگه :-؟
ارسال‌ها
505
امتیاز
24,169
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1395
خب تاپيك خوشمزه ايه :-" حيف است خاك بخوره

بياين بهتون ساده ترين كيك اسفنجي رو ياد بدم ^^

٤ تا تخم مرغ
١٢٠ گرم آره سفيد
١٠٠ گرم شكر
٤ ق.غ آب ولرم
يكم وانيل(يكم ديگه،خيلي كم بين دو انگشت :)) )
يه ق.چ بيكينگ پودر

خب پاشين فر رو روشن كنين تا گرم شه دماش بايد ١٨٠ درجه سانتيگراد باشه^^
اول اينكه زرده و سفيده تخم مرغا رو جدا ميكنيم و زرده رو همراه شكر و وانيل با همزن اونقدر هم ميزنيم تا يه مايع كرم رنگ بشه.
تو يه ظرفِ جدا،سفيده تخم مرغ رو با همزن هم ميزنيم به قدري كه اگه ظرف رو چپه كنيم نريزه!بايد پف كنه و كاملا سفيد بشه مثل برف
آب رو به مايع كرم رنگ(زرده و شكر)اضافه ميكنيم و آرد و بيكينگ پودر رو الك ميكنيم و بهش اضافه ميكنيم
بعد سفيده رو كم كم به مواد اضافه كرده جوري كه پفش نخوابه و خب تمام!
مواد رو تو يه قالب ٢٣ سانتي ميريزم و بين ٢٠-٢٥ دقيقه ميذاريم تو فر!

كل پروسه توليد كيك شد ٤٥ دقيقه :))
————————————————
خب براي اينكه اين تاپيك خوشمزه دوباره نخوابه وقتي دستور رو ميذارين يكي هم دعوت كنين ^_^
ببينم چي بلدي :)) @(:TABASSOM:)
 

Detective SHERLOCK

Logophile
ارسال‌ها
363
امتیاز
2,078
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
مدال المپیاد
دردست احدااااث ؛) المپیاد دانشجویی میرویم ان شا الله
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
پزشکی
املت کدو هم خوشمزس
کدو سبز کوچولو خوشگلا رو رنده ریز کنین
پیاز رو هم رنده کنین
با تخم مرغ و نمک و فلفل خوب قاطی کنین
و با روغن تو ماهیتابه بپزین
میشه برای خوشمزه تر شدن کنارش سس به انتخاب خودتون هم بریزین
------------
نکته واسه درست کردن چیپس در خانه
کشف خودمه ها!
سیب زمینی رو با پوست کن هی پوست کنین که هیچی ازش نمونه! بعد بریزین تو یه کاسه بزرگ آب و نمک و یخ یه 30 ثانیه بمونه
درش بیاریم با دستمال حوله آروم آروم خشک شون کنین و بزنین تو آرد سفید(یه لایه خیلی نازک)
و تو روغن سرخ کنین(عمق دو سانت روغن خوبه ولی آرد باعث میشه که مثل چیپس واقعی بشه با هر میزان روغن!
-----------
شبه تیرامیسو تقلبی
یه بیسکوییتی که از طعمش خوشتون میاد رو خرد کنین(غذا ساز واسه ریچ کیدز)(برای آدمای منطقی هم بریزین تو کیسه فریزری و کیسه رو بزارین تو کیسه دیگه و درشو با دست محکم بگیرین (گره نزنینا میپکه) و با هر نوع وسیله جنگی که میدونین به جنگ بیسکویییتا برین)
حالا وابسته به میزان بیسکوییت تون نسکافه تلخ تلخ به پودر بیسکوییت اضافه کنین و بذارین یه 5 دقیقه تو یخچال
تو پنج دقیقه یکم شکلات تلخ رنده کنین/خرد کنین + خامه آماده کنین (قنادی یا حتی همون صورتی عادیا واسه رژیمی)
مخلوط تون رو از یخچال درآرین و بریزین تو ظرف و روشو با شکلات و خامه تزیین کنین(میتونین لایه لایه هم بکنین)
یه ده یقه دیگه هم بزارین تو یخچال و آماده است
این دسر دیگه ماکسیمم هرچقدر هم دست و پا چلفتی باشین نیم ساعته آماده خوردنه
 

Detective SHERLOCK

Logophile
ارسال‌ها
363
امتیاز
2,078
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
مدال المپیاد
دردست احدااااث ؛) المپیاد دانشجویی میرویم ان شا الله
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
پزشکی
هله هوله = فلفل دلمه ریز ریز شده مخلوط شده با پنیر عادی سفید
انقد خوشمزس که نگو (خالی خالی یا با ترد هم خوب میشه)
 

NaHaL01

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
258
امتیاز
2,071
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1399
دانشگاه
علوم‌پزشکی تهران
تلگرام
برنج اسپانیایی:
فلفل دلمه و پیاز رو نگینی خورد میکنیم بعد میریزیم توماهیتابه باروغن.
وقتی روغن داغ شد برنج رو که قبلا خیس کردیم میریزیم داخل ماهیتابه
هم میزنیم که نسوزه تا زمانی که رنگ برنج عوض شه(طلایی یواش:D)و پیاز بپزه
بعد رب گوجه میزنیم با نمک و فلفل و اینا بعد اب میریزیم روش و سرشو میذاریم
تا اب تبخیر شه.اگه پخته بود که برمیداریم اگه نپخته بود دوباره اب میریزیم میذاریم بپزه
*بعد از اینکه پخت میتونین جعفری یا سبزی های معطر بریزین توش
*این غذا رو فقط به اندازه همون وعده که میخواین بخورین درست کنین چون بمونه میچسبه بهم بد میشه
مخصوص وقتاییه که حال ندارین:Dخیلیم خوش مزه اس
 

A M I N

لنگر انداخته
ارسال‌ها
3,803
امتیاز
37,049
نام مرکز سمپاد
BHT
شهر
LNG
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
SBU
رشته دانشگاه
ARC
اگه از طعم تکراری نیمرو خسته شدین اینم بد نیست:

واسه دو تا تخم مرغ یک سوم یا یک چهارم قاشق رب بر می داریم توی حداقل آب ممکن حل می کنیم و خوب با تخم مرغ هم می زنیم.
بعدش میذاریم تا بپزه.
خیلیم عالی ^^
 

نارنجی

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
321
امتیاز
5,076
نام مرکز سمپاد
فرز۱
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
خورشت بادمجون ساده ^^
ابتدا بادمجون رو پوست گرفته و به دونیمه تبدیل میکنیم .
سپس در ماهی تابه روغن ریخته و بادمجون هارو در روغن سرخ میکنیم .
وقتی بادمجون ها در روغن سرخ شد از تابه میکشونیمشون بیرون .
یک عدد پیاز رو برداشته و انرا ریز خرد میکنیم و در همون روغن سرخ میکنیم .
سپس یک عددگوجه رو برداشته و نصف میکنیم و درروغن سرخ میکنیم.
سپس بادمجونارو دوباره در تابه ریخته به همراه یک لیوان اب با شعله کم میزاریم بپزه .
خورشت بادمجون ما امادس نوش جون
 

SHAMIM.J

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
924
امتیاز
10,003
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
ع پ گلستان
رشته دانشگاه
نرسینگ
خب من تو خوابگاه خ وقتا مرغ و استامبولی و ماکارانی اینا درست میکردم ولی همه اینا رو بلدین..
تو خونه ولی امکانات بیشتره تا تنها میشم هرچی تو فریزر هستو اعم از فلفل دلمه قارچ گوشت چرخی سیب زمینی نگینی هویج گوجه حتی لوبیا سبز و... باهم سرخ میکنم روشم یکم پنیر و سس میریزم ب صورت خوراک من دراوردی میل میکنم : )) خوشمزه میشه
 

شکیبـآ

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
711
امتیاز
15,517
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
چه تاپیک قشنگی*.*
خب من فقط پاستا بلدم خوب گوش کنید یاد بگیرید:- "
فیله ى مرغ رو به قطعات دلخواه مکعبی خرد کنید ،پیاز خرد کنید و دو سه حبه سیر رو رنده کنید.
همرو با هم تفت بدید تا بپزه ، بعد به این مواد اضافه کنید(نمک و فلفل و اینا هم بریزید)
قارچم جدا تفت بدید تا بپزه(یه چیزی بش میگن بلدنیستم:)) )
طرز تهیه سسشم اینه که کره رو آب کنید توش آرد بریزید هم بزنید بعد به نسبت آردی که ریختید شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یه دست بشه پنیر پارمزانم بش اضافه کنید تا خوش طعم تر شه،در آخر هم همه یکم جهفری خرد شده بهش اضافه کنید و این موادو مخلوط کنید ،هرچی سسش بیشتر باشه خوشمزه تره،اخر اخرم یه کم پارمزان روش بپاشید: دی
 

(:TABASSOM:)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,813
امتیاز
41,052
نام مرکز سمپاد
FRZ
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
94
خب براي اينكه اين تاپيك خوشمزه دوباره نخوابه وقتي دستور رو ميذارين يكي هم دعوت كنين ^_^
ببينم چي بلدي :)) @(:TABASSOM:)
عاقا قبول نیست من دیر رسیدم :))
خب بیاید یه میان وعده ی خوب و ساده و خوشمزه بهتون یاد بدم :))
مواد لازم : لواشک (ترجیحا شیرین ) - آبغوره (میتونید از آب لیمو یا سرکه سیب هم استفاده کنید :-" ولی آبغوره خوشمزه تر میشه ) - نمک گلپرم میتونید بزنید :-")
طرز تهیه : لواشکو خرد کنید و بریزید توی یه پیاله و بهش به مقدار مورد نیاز آبغوره اضافه کنید . به اندازه ای که لواشک توش حل بشه و دیگه مایع موجود ، طعم آبغوره خالص رو نده ... هر چی بیشتر بمونه بیشتر آبغوره میره به خورد لواشک و لواشک نرم تر میشه ... نمک بزنید و نوش جان کنید ^_^
هشدار !
ماده ی حاصل دارای خاصیت دارویی بوده و میتوانید برای حل مشکل یبوست نیز از آن استفاده کنید :))
بنابراین توصیه میشود در مواقع سفر ، کم آبی و به هنگام انجام کارهایی که نیاز به تمرکر بالا دارند از آن استفاده نشود :)) از ما گفتن :))
 
ارسال‌ها
3,294
امتیاز
63,798
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
روان شناسی
آیا در کوکو می شود به جای جوش شیرین بکینگ پود ریخت؟
 

پرنیان.ک

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,272
امتیاز
47,370
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
94
ارسال‌ها
3,294
امتیاز
63,798
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
روان شناسی
بالا